Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a sărit în apărarea lui Gică Craioveanu după atacul lui Mititelu Jr: ”Ce treabă ai tu cu el?”

Sorin Cârţu a sărit în apărarea lui Gică Craioveanu după atacul lui Mititelu Jr: ”Ce treabă ai tu cu el?”
Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Universitatea Craiova 1948, în ultimul meci al etapei a XXVI-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Sorin Cârţu a sărit în apărarea lui Gică Craioveanu după atacul lui Mititelu Jr: ”Ce treabă ai tu cu el?”

Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul Olteniei. Victoria rivalilor l-a făcut pe Adrian Mititelu Jr. să răbufnească. Preşedintele clubului U Craiova 1948 l-a criticat dur pe arbitrul partidei, Marcel Bîrsan.

Mititelu Jr. l-a atacat dur şi pe Gică Craioveanu, care a dat lovitura de start pe Ion Oblemenco. 

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a sărit în apărarea lui Craioveanu.

„Este opinia unui om rănit, care a avut aşteptări, la fel ca în meciul tur. Nu mi-a plăcut atacul acela. De ce i-a urat la mulţi ani lui Craioveanu dacă l-ai atacat după? Ce treabă ai tu cu el? Şi-a adus contribuţia la palmaresul Craiovei, titlu de golgheter”, a declarat Sorin Cârţu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Cârţu este încântat de cele 3 puncte obţinute de elevii lui Reghecampf şi a comentat prestaţia Universităţii în meciul de ieri.

„A fost rezultatul care ne avantajează, sunt 3 puncte, satisfacţie pentru susţinătorii noştri, mergem mai departe. 

Nu am intrat în panică sau gânduri negre pentru că în cele 8 îngrângeri pe care le-am avut, în cel puţin în 5-6 partide am avut jocul sub control, dar cu greşeli, ghinion, s-a ajuns la înfrângere. Adevărat, când sunt multe înfrângeri este o altă atmosferă. Suntem acolo, dar departe de obiectivul pe care ni l-am propus, dar suntem în cărţi pentru cupele europene. În momentul de faţă cu semifinala tur-retur, sunt şanse mari şi la Cupa României. Trebuie să exploatăm acest lucru, dar dacă suntem favoriţi pe hârtie nu vine totul. Trebuie să munceşti.

Pe mine m-a încântat cel mai mult repriza a doua cu CFR-ul. Au fost vreo 17 minute în care echipa a jucat ce lumea doreşte de la ea. 

Arbitrul (n.r. - Marcel Bîrsan) nu a vrut să intervină să diminueze forţele într-o parte sau alta. Putea să dea roşu în minutul 2, dar era prea devreme. După chiar era un meci stricat de la început, putea să-i dea şi al doilea galben lui Bancu. Omul a avut o balanţă în care să nu avantajeze mai mult o echipă sau alta. Specialiştii să spună”, a declarat Sorin Cârţu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Afla mai multe despre: sorin cartuadrian mititelu jruniversitatea craiovau craiova 1948 

viewscnt
Articole similare