Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu anunţă ”iadul” pentru FCSB în Bănie! ”E stadionul arhiplin. E o nebunie ce e acum la Craiova!”

Sorin Cârţu anunţă ”iadul” pentru FCSB în Bănie! ”E stadionul arhiplin. E o nebunie ce e acum la Craiova!”
Comentarii

FCSB se va deplasa la Craiova pentru a juca un meci care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu.

CFR are un avans de două puncte faţă de FCSB, iar echipa lui Toni Petrea are nevoie de victorie pentru a mai spera la campionat. Sorin Cârţu, oficialul oltenilor, susţine că pentru Craiova cele mai importante meciuri sunt cele cu FCSB şi CFR şi că doar dacă se vor impune în ambele, vor avea şanse în continuare la locul 2. 

”E stadionul arhiplin. E o nebunie ce e acum la Craiova!”

”Targetul nostru e în meciurile astea două. Echipa are posibilitate să joace duminică şi joi, în aşa fel încât să aibă prospeţine pentru retul (n.r. - din Cupa României cu Sepsi OSK). E un lot de jucători, aici intervine şi măiestria antrenorului să facă o rotaţie în aşa fel încât ambele partide să se termine cu rezultate pozitive. E stadionul arhiplin, vine lumea la stadion. E o nebunie ce e acum la Craiova. 

Sunt îngrijorat de forma lor (n.r. - de FCSB), îţi dai seama (n.r. - râde). Era normal să fie de 4-5 goluri rezultatele. Noi ne jucăm şansa locului 2, vedem ce se întâmplă la partida dintre CFR şi FC Argeş. Dacă CFR a învins, gândurile noastre pentru campionat sunt 0. Întotdeauna obiectivul nostru a fost locul 2, dar vedem ce rezultat va fi. Partida cu FCSB-ul pentru noi e foarte importantă, venim la 1 punct în spatele lor. Locul 2 se joacă. Noi la partida de duminică jucăm locul 2”, a declarat Sorin Cârţu, la PRO Arena. 

De asemenea, Sorin Cârţu a comentat şi modul cum au câştigat CFR şi FCSB ultimele meciuri, iar oficialul din Bănie susţine că adversarii nu le-au pus mari probleme celor două echipe.

”Eu nu am văzut niciun fel de surpriză şi atitudinea care a fost în teren a fost a unor oameni care avea nevoie să stea pe spate pentru a i se opri sângele şi cu mâna ridicată la nară. Contraziceţi-mă, spuneţi că nu e adevărat! Eu nu vorbesc că a fost un blat, ce am văzut în teren. Şi culmea e că am văzut şi înainte de a se desfăşura partida, că de aia sunt om de fotbal, să cântăresc forţele echipelor”, a precizat Sorin Cârţu. 

Afla mai multe despre: craiova-fcsb-sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare