Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, deranjat de Ianis Hagi: "Stai pe bancă dacă nu poţi!". A cerut ca FRF să intervină în privinţa lui Mirel Rădoi

Sorin Cârţu, deranjat de Ianis Hagi: "Stai pe bancă dacă nu poţi!". A cerut ca FRF să intervină în privinţa lui Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a transmis că selecţionerul Mirel Rădoi nu ar trebui să renunţe la naţionala României. De asemenea, oficialul oltenilor l-a criticat pe Ianis Hagi, după declaraţia controversată a mijlocaşului.

Sorin Cârţu: "Federaţia să insiste ca Mirel Rădoi să continue"

"Mirel Rădoi nu trebuie să renunţe. Ar fi cea mai mare greşeală a lui. Nu trebuie să cedeze. A fost într-un fel forţat. Federaţia ar trebui să fie alături de el şi să încerce, dacă el are aceste gânduri, să îi schimbe gândurile. Aşa cum au insistat pentru a-l pune ca selecţioner, tot aşa trebuie să insiste în ideea în care Mirel să meargă mai departe, să îşi continue munca", a declarat Sorin Cârţu.  

Sorin Cârţu l-a pus la punct pe Ianis Hagi, cel care s-a plâns că nu îşi poate valorifica talentul: "Alergi pentru minge când... I-a dat foarte bine răspunsul Rădoi. E clar că alergi după minge dacă nu poţi să o ţii tu. Dacă nu poţi să o faci, treci în altă parte, stai pe bancă dacă nu poţi să o faci din teren", a mai spus preşedintele Craiovei.   

Contre între Mirel Rădoi şi Ianis Hagi în afara terenului

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Ianis Hagi, după declaraţiile făcute de jucătorul lui Rangers la finalul meciului cu Norvegia: "Dacă jucătorii au aceste declaraţii, ar trebui să le şi probeze. Chiar vizavi de raportul pe care l-am primit după meci, în momentul în care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poţi să mai ai continuitate. Mingea este una singură pe teren, iar dacă noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Dacă nu îţi place să o ţii când o ai, trebuie să alergi după ea pentru a o recupera. Şi chiar pot fi momente în care, dacă nu faci ce ai antrenat, alergi şi mai mult de 4-5 minute", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Austria. 

Imediat după înfrângerea cu 4-0 din Norvegia, Ianis Hagi a fost nemulţumit: "Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebaţi pe selecţioner! Alergi 4-5 minute după minge şi când ai mingea la picior nu poţi să mai faci nimic, îţi pierzi energia, suflul, poţi doar să scoţi un fault", a spus Hagi după meciul cu Norvegia. 

 

Afla mai multe despre: sorin cartuianis hagimirel radoinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare