Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, după ce Edi Iordănescu l-a sărit din schemă pe Mitriţă: ”El e jupânul! Ignoră cifrele, eram sigur că nu îl ia”

Sorin Cârţu, după ce Edi Iordănescu l-a sărit din schemă pe Mitriţă: ”El e jupânul! Ignoră cifrele, eram sigur că nu îl ia”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024, iar primele reacţii au început să apară.

Cârţu, reacţie după ce Mitriţă nu a fost convocat la naţională

Alex Mitriţă a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din sezonul actual din SuperLiga, dar Edi Iordănescu l-a sărit din lotul preliminar pentru Euro 2024. Această decizie a stârnit furia oltenilor.

Sorin Cârţu a oferit o prima reacţie, după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriţă la echipa naţională, în lotul preliminar pentru EURO 2024. 

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat şi face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că şi i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui şi n-ai ce să-i faci! Şi eu am fost antrenor şi am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii şi am nemulţumit lumea. Uneori a ieşit bine, alteori nu şi au avut ei dreptate… Asta e!
 
Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriţă să-şi vadă de viaţa lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare şi să califice echipa în Conference şi să uite de relaţia asta”, a declarat Sorin Cârţu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: mitritaedi iordănescusorin cârţu 

viewscnt
Articole similare