Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu îi acuză pe conducătorii FRF: ”Vor să îşi salveze scaunele”

Sorin Cârţu îi acuză pe conducătorii FRF: ”Vor să îşi salveze scaunele”

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Cârţu, unul dintre oamenii fotbalului românesc ce nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, sare la gâtul conducătorilor Federaţiei Române de Fotbal, acuzându-i pe aceştia că ultimile mutări pe care le-au făcut la cârma naţionalei au avut drept scop salvarea propriilor scaunele.

”Erau de aşteptat. Adică sunt nişte mişcări ale Federaţiei... oamenii de acolo vor să îşi salveze scaunele, să îşi salveze spatele şi au făcut o mişcare de imagine. Sigur, au ales o figură proeminentă a echipei naţionale, un ex-jucător cu multe selecţii şi un jucător aşa de bază, fost jucător de bază. Plus antrenor, acuma de câţiva ani, şi cu o imagine bună în antrenorat”, a declarat Cârţu în exclusivitatea pentru Telekom Sport.

Sorin Cârţu este de părere că lipsa de experinţă a lui Cosmin Contra, în Liga 1, ar putea să-i dea bătăi de cap la naţională.

”Singurul inconvenient, sau impediment al lui, la ora actuală, este experienţa. Că nu are foarte multe meciuri antrenate în Divizia A. Dar exact cum spune, vine cu dorinţa asta de afirmare, cu elanul ăsta tineresc. Îl sfătuiesc, eu ştiu, să înveţe mult, contact mult cu fotbalul, tot ceea ce e în Europa... şi are nevoie de şansă, că în antrenorat şansa contează foarte mult”, a mai spus Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: sorin cartucraiovanationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare