Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu îi avertizează pe jucătorii Craiovei: ”Nu mai acceptăm niciun fel de accident anul acesta”

Sorin Cârţu îi avertizează pe jucătorii Craiovei: ”Nu mai acceptăm niciun fel de accident anul acesta”
Comentarii

Sorin Cârţu, preşedintele "alb-albaştrilor", i-a avertizat pe jucători că nu mai este permis niciun pas greşit în cupele europene!

Sorin Cârţu îi avertizează pe jucătorii Craiovei: ”Nu mai acceptăm niciun fel de accident anul acesta”

Universitatea Craiova va juca împotriva echipei albaneze KF Vllaznia, în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League 2022-2023. Echipa din Bănie vrea să facă o figură frumoasă anul acesta. 

Olteni pretind că nu vor mai tolera în cupele europene „niciun fel de accident de tipul Laci sau Tbilisi”.

”Deşi încep cu partea negativă, ce s-a întâmplat cu Laci sau cu Lokomotiv Tibilisi, vreau să spun că nu se mai accept niciun fel de accident de tipul ăsta. Suntem hotârăţi să punem presiune pe jucători şi aceştia să o transforme într-un rezult pozitiv. 

Să încercăm să atacăm grupele conference league. Să putem să mergem cât mai mult şi acum suntem pregătiţi pentru a aborda planul ăsta extern mult mai bine şi cu rezultate semnificative pentru ca echipa care nu are o imagine internaţională, are de suferit în ce înseamnă ADN-ul ei”, a declarat Sorin Cârţu. 

Potrivit tragerii la sorţi, manşa tur este programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul este programat pe 28 iulie, la Craiova.

Vllaznia este câştigătoarea Cupei Albaniei 2022. În campionat, Vllaznia s-a clasat pe locul cinci, după KF Tirana (campioana), Laci, Partizani şi Kukesi.

Universitatea Craiova, victorie clară în primul amical al verii. Markovic l-a dat pe spate pe Balint 

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Arminia Bielefeld, scor 4-1, în primul meci amical al stagiului de pregătire din Austria.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 5 din penalty. Jovan Markovic a reuşit dubla în minutul 52 şi 60 chiar sub privirile noului antrenor Laszlo Balint, iar Roguljic a închis tabela în minutul 79 cu un gol superb. 

Echipa de start a celor de la CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu - Mateiu, Vînă - Baiaram, Gustavo, A. Ivan - Koljic 

Rezerve: Lazar - Căpăţînă, Găman, N. Bancu, Sala, Nistor, Al. Creţu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brăşfăleanu, Danciu 

Antrenor: Laszlo Balint

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cartu 

viewscnt
Articole similare