Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, misterios despre postul lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova! "Nu ştiu. Orice se poate întâmpla"

Sorin Cârţu, misterios despre postul lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova! "Nu ştiu. Orice se poate întâmpla"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a oferit un răspuns misterios în privinţa antrenorului Laszlo Balint. De cealaltă parte, Andrei Ivan a susţinut că nu este încântat de jocul echipei.

Sorin Cârţu, despre Laszlo Balint: "La toţi antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină"

Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri

Preşedintele Universităţii Craiova a subliniat faptul că Laszlo Balint se află sub o presiune constantă. Noul tehnician al echipei a obţinut prima victoria din Superligă abia în etapa a patra, în timp ce în Conference League a câştigat doar un meci, cu Vllaznia, scor 3-0. 

Pentru Laszlo Balint urmează manşa secundă a turului III preliminar Conference League, cu Zorya, duel care porneşte de la 1-0 pentru ucraineni, iar Sorin Cârţu a pus presiune pe antrenor. 

"La toţi antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină când nu sunt rezultate. (n.r - Întrebat dacă Laszlo Balint va fi pe bancă la returul din Conference League cu Zorya). Nu ştiu. Orice se poate întâmpla. A fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Aia vreau, să ne calificăm (n.r. - în Conference League)”, a spus Sorin Cârţu, la ProSport Special.

După victoria din U Craiova 1948 - Universitatea Craiova, Andrei Ivan a recunoscut că nu e mulţumit de jocul echipei. 

"Suntem bucuroşi că am câştigat, n-am mai câştigat de ceva etape, suntem bucuroşi pentru fanii noştri că i-am bucurat în seara asta. (n.r. - Îţi place cum arată jocul vostru?). Sincer, nu, nici mie nu-mi place, dar jucăm din trei în trei zile, s-a văzut şi azi oboseala. Să spunem aşa că per total ne-au cam dominat, dar sunt importante cele trei puncte. În Polonia (n.r. - în prima manşă, la înfrângerea cu Zorya) ne-au dominat foarte rău, am căzut şi fizic", a declarat Andrei Ivan, după victoria cu U Craiova 1948. 

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiova 1948 - universitatea craiovalaszlo balint andrei ivan 

viewscnt
Articole similare