Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu nu e mulţumit de Markovic! La ce capitol mai are de lucrat şi ce sfat i-a dat: "După ce reuşeşte o situaţie sau un gol încântător, e superficial”

Sorin Cârţu nu e mulţumit de Markovic! La ce capitol mai are de lucrat şi ce sfat i-a dat: "După ce reuşeşte o situaţie sau un gol încântător, e superficial”
Comentarii

Jovan Markovic (20 de ani) a fost titular în Universitatea Craiova - Chindia 1-0, a pasat decisiv la golul marcat de Gustavo Vagenin (30 de ani), în minutul 28.

Sorin Cârţu cere mai mult de la Markovic! La ce capitol mai are de lucrat: "După ce reuşeşte o situaţie sau un gol încântător, e superficial”

Atacantul a fost schimbat în minutul 59 cu Vînă, iar la final nu s-a prezentat la flash-interviu.

Sorin Cârţu l-a urmărit pe Jovan Markovic la meciul cu Chindia. Preşedintele oltenilor îi dă un sfat tânărului jucător. 

„I-am atras mereu atenţia, când reuşeşte o asemenea faza ca ieri, să rămână în joc si după. După ce reuşeşte o situaţie sau un gol încântător, e superficial. Trece într-o superficialitate care nu îi face bine. Aici trebuie să mai lucreze.

Mă dau pe mine exemplu: eu dacă dădeam un gol în primele 10 minute, marcat 2, 3 sau 4 in meciul acela”, a spus Sorin Cârţu la Pro X.

Jovan Markovic are şapte goluri în 22 meciuri în Liga 1, în acest sezon, în tricoul Craiovei.

Născut la Belgrad, Markovic a ajuns în România la nici un an de viaţă şi a crescut în localitatea Corabia.

  • 600.000 de euro este cota lui Markovic conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

EXCLUSIV Cornel Dinu s-a amuzat copios pe seama lui Markovic: "Eu îi zic Morkovic. Are nume de sârb, dar la cum joacă nu e sârb"

Afla mai multe despre: jovan markovicsorin cârţuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare