Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu ştie ce jucător nu are voie să lipsească din primul 11 al FCSB-ului: „Ai nevoie de el pentru jocul poziţional!”

Sorin Cârţu ştie ce jucător nu are voie să lipsească din primul 11 al FCSB-ului: „Ai nevoie de el pentru jocul poziţional!”

FCSB

Comentarii

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a analizat jocul FCSB-ului şi a ajuns la o concluzie.

Sorin Cârţu ştie ce jucător nu are voie să lipsească din primul 11 al FCSB-ului: „Ai nevoie de el pentru jocul poziţional!” 

Sorin Cârţu a avut doar cuvinte de laudă pentru Andrea Compagno şi crede că jocul vicecampioanei are de suferit dacă italianul nu este titular, oferind argumente în acest sens.

„Să ştii că în prima repriză cu CFR, FCSB nu a avut agresivitate. Până la urmă, nu stiu dacă echipele în România ştiu să joace fără atacantul central, pentru că mijlocaşii nu sunt obişnuiţi să ceară baloane în spatele apărări.

Tot timpul în perimetrul dintre barele porţii şi 16 metri se dau cele mai multe goluri şi acolo trebuie să fie mereu un atacant ori să vină cineva care să îndeplinească sarcinile atacantului.

Compagno este jucătorul de care ai nevoie pentru jocul poziţional, în special pentru meciurile de acasă, unde adversarul joacă aglomerat pentru că o întâlneşte pe FCSB.

E greu de ţinut datorită înăltimii. Are deficientele lui, dar pe centrări şi pase, când dai pe el, este greu de scos. Este un tip care, pentru un joc poziţional, este destul de bun, in special la centrări”, a spus Sorin Cîrţu, potivit Fanatik.

MM Stoica a analizat-o pe Nordsjaelland şi e convins: „Dacă facem asta, i-am taxat!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a dezvăluit punctele forte ale lui Nordsjaelland, dar e convins că FCSB poate da lovitura dacă profită de o slabiciune arătată de danezi.

Concret, oficialul FCSB crede că presingul avansat al danezilor poate fi exploatat de FCSB. Cu o construcţie rapidă, pe flancuri, roş-albaştrii îi pot desface pe adversari, ajungând cu uşurinţă să înscrie.

„Ajung foarte uşor la poartă, joacă foarte simplu, din prima. E un fel de Brighton cu De Zerbi din Danemarca. Participă foarte mulţi jucători la construcţie, dar ajung şi să facă un presing cu toţi cei 10 jucători în terenul advers.

Încep construcţia de jos, dar riscă foarte mult. Se duc cu toţi jucătorii dincolo de centrul terenului. Dacă i-ai prins şi au pierdut mingea, poţi să-i taxezi”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnosorin cartu 

viewscnt
Articole similare