Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cîrţu, atac dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Să fii prost să ai putere!” Ce l-a nemulţumit

Sorin Cîrţu, atac dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Să fii prost să ai putere!” Ce l-a nemulţumit

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut meciul din etapa cu numărul 5 din Liga I, cu UTA Arad, scor 0-1.

Oltenii au un start slab de sezon.

Ieri, Craiova a pierdut un nou meci disputat în Liga I.

Sorin Cârţu l-a atacat dur pe arbitrul partidei, Adrian Cojocaru.

„Am avut meciu sub control. În prima repriză, când am avut acţiuni bune de poartă, am fost un pic artificiali în faţa porţii. Noi am avut disponibilitatea de a juca fotbal, însă ni se răspundea cu durităţi la limita regulamentului.

Cele două intrări ale lui Rojer şi Hora sunt de cartonaş roşu fără dubiu, fără comentarii. Şi bineînţeles a fost penalty la Baiaram, pentru că dacă nu a fost lovitură de la 11 metri, trebuia să-i fi dat galben, dar şi acolo... e penalty clar.

La Bancu, îi curge şi sânge din gură şi tu (Adrian Cojocaru) nu iei nicio decizie. Sunt stupefiat şi iritat, pentru că dacă tu nu vrei să te respecţi ca arbitru... să fii la un meci de genul acesta, să încerci să ai o prestaţie corespunzătoare. Respectă-ne pe noi, cei care jucăm acolo.

Am mai spus despre UTA, că şi pe vremea noastră ne duceam şi ne rupeau picioarele pe acolo. Făceam şi o glumă, că juca Nedelcu la ei pe atunci, atacat care fusese pe la noi la Craiova, şi de câte ori îl întrebam, îl certam pentru durităţile pe care le primeam în meci şi ne spunea: 'Domnule, la noi carte nu se cere. Să fii prost să ai putere'. Aşa şi aseară. Ei au jucat la modul la care pot ei să participe. Dar ca arbitru, dacă nu eşti în stare să duci un astfel de meci, du-te la altă categorie”, a răbufnit Sorin Cârţu, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Bancu, faultat dur

Meciul s-a jucat într-o atmosferă suberbă la Arad, iar suporterii au făcut show în tribune. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Antal, în minutul 70. În minutul 22, la scorul de 0-0, Roger l-a lovit cu cotul pe Nicuşor Bancu, iar arbitrul l-a taxat pe jucătorul arădenilor cu un cartonaş galben.

La interviul de după meci, fundaşul Craiovei a spus că trebuie să meargă la dentist şi că nici nu poate să vorbească corect. Jucătorul oltenilor consideră că mereu Universitatea Craiova este dezavantajată de arbitri.

”Trebuie să merg să-mi repar dinţii, nici nu pot să vorbesc corect!” Reacţia furtunoasă a lui Bancu după înfrângerea de la Craiova

Afla mai multe despre: universitatea craiovaadrian cojocarusorin cirtu 

viewscnt
Articole similare