Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soţia lui Sergiu Hanca nu l-a uitat pe Dawa: „Acest jucător o să mai ologească pe cineva, am clacat!” | FOTO

Soţia lui Sergiu Hanca nu l-a uitat pe Dawa: „Acest jucător o să mai ologească pe cineva, am clacat!” | FOTOgalerie foto

Petrolul

Comentarii

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, nu l-a menajat pe Joyskim Dawa, cel care l-a accidentat grav pe jucătorul Petrolului.

Soţia lui Sergiu Hanca nu l-a menajat pe Dawa: „Acest jucător o să mai ologească pe cineva!” | FOTO

În urma accidentării suferite în duelul dintre Petrolul şi FCSB, Sergiu Hanca a fost nevoit să se opereze la Barcelona, iar acum se recuperează.

„Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face aşa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenţia la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Şi să văd şi modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne fereşte!, acest Dawa o să mai ologească pe careva.

Copiii, la început, au plâns, nu le-a fost uşor, însă văzându-l pe Sergiu bine au început şi ei să fie la fel şi acum o iau ca pe o joacă. Au rămas acasă cu bunicii şi în funcţie de cât de cuminţi sunt primesc inimioare ca să vină şi ei la Barcelona”,  a spus Andreea Hanca pentru fanatik.ro.

”Accidentarea lui Hanca este una foarte gravă”. Veşti proaste pentru Petrolul: ”E imobilizat şi are nevoie de operaţie în străinătate”

Sergiu Hanca a părăsit accidentat terenul în minutul 30 al partidei cu FCSB din etapa a 14-a a Superligii, ca urmare a unui fault dur comis de Joyskim Dawa.

„Accidentarea lui Sergiu Hanca este una foarte gravă. Trebuie să stea imobilizat 2 săptămâni cu piciorul, după care va pleca la Barcelona. Acolo o să i se facă o intervenţie chirurgicala, la un medic foarte bun, iar recuperarea lui va dura destul de mult şi abia din sezonul următor îl vom avea alături de noi.

Deci, consider că, mi-e greu să vorbesc dar, s-a măsurat cu dubla balanţă din punctul meu de vedere. Mă gândesc aici la Vali Ţicu, care e suspendat 16 etape, pentru o accidentare, pentru care toţi am spus că nu a fost intenţie şi toţi specialiştii au spus lucrul acesta şi ne gândim că la meciul nostru de acasă contra FCSB-ului, intrarea lui Dawa nu a fost în primă fază nici măcar sancţionată cu cartonaş.

La fel şi din camera VAR nu s-a intervenit, doar la intervenţia asistentului s-a intervenit. Nu pot să mi dau seama de ce se măsoară aşa cu dublă balanţă, pentru că s-a văzut foarte clar că intrarea lui Dawa a fost la rupere, pot să spun aşa. Îmi pare foarte rău pentru Sergiu că nu-l avem, un jucător foarte important pentru noi. Ne lipseşte o perioada foarte lunga”, a declarat Florin Pîrvu după accidentarea suferită de Hanca.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sergiu hancasotiejoyskim dawaaccidentare 

viewscnt
Articole similare