You are here:

Spalletti îşi face mea culpa după eliminarea Italiei de la EURO: ”Responsabilitatea este a mea”

Spalletti îşi face mea culpa după eliminarea Italiei de la EURO: ”Responsabilitatea este a mea”

EURO

Comentarii

Selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti, a declarat că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru eliminarea echipei de la Campionatul European în optimi, după 0-2 cu Elveţia, relatează Reuters.

Reacţia lui Spalletti după eliminarea de la EURO

"Responsabilitatea este a mea", a spus Spalletti la conferinţa de presă de după meci. "Am eşuat din cauza selecţiei mele. Niciodată nu este din cauza jucătorilor".

Spalletti a precizat, totuşi, că nu a avut suficient timp pentru a cunoaşte mai bine echipa. Toţi ceilalţi antrenori au avut 30 sau chiar mai multe meciuri cu echipele lor înainte de începerea turneului, a spus el, adăugând: "Eu am avut doar 10".

Spalletti a fost numit selecţioner al echipei naţionale a Italiei în august 2023, după demisia lui Roberto Mancini.

Luciano Spalletti a mai spus că jucătorilor săi le-a lipsit forţa fizică pentru a face faţă echipei elveţiene.

Echipa naţională a Elveţiei s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Euro 2024, după ce a învins, la Berlin, scor 2-0, chiar deţinătoarea trofeului, Italia.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: spallettiitaliaeuro 

viewscnt
Articole similare