Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spania a luat foc. Barcelona a pregătit o nouă ofertă pentru Messi: „Va discuta personal cu jucătorul”

Spania a luat foc. Barcelona a pregătit o nouă ofertă pentru Messi: „Va discuta personal cu jucătorul”
Comentarii

Lionel Messi a oficializat despărţirea de Barcelona, iar starul argentinian este aşteptat la PSG pentru a fi coleg cu Mbappe şi Neymar.

Spania a luat foc. Barcelona va face o nouă ofertă pentru Messi

Leo Messi a terminat în lacrimi aventura de o viaţă la FC Barcelona, iar viitoarea echipă a starului argentinian va fi PSG. Presa internaţională anunţă, la unison, că Messi va semn cu formaţia din Paris, unde va fi coleg cu Neymar, Mbappe şi celelalte staruri din "galaxia" de pe Parc des Princes.

Presa din Spania a lansat azi bomba! Catalanii vor să facă o nouă ofertă pentru marele fotbalist!

Jurnaliştii spanioli scriu că CEO-ul clubului, Ferran Reveter, va fi cel care va discuta cu Messi pentru a-i prezenta noua propunere, negocierile urmând a fi purtate în această dimineaţă.

Mesajul lui Messi după despărţirea de Barcelona:

La câteva ore, Leo Messi a postat şi un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a mulţumit fanilor şi colegilor de la echipă.

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva plăcut...Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv şi la final nu s-a putut.

Am doar cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care m-au însoţit în aceşti ani la club. Şi pentru suporterii noştri, care mi-au oferit toată afecţiunea şi cărora am încercat să le întorc acest lucru dăruind totul pentru acest tricou. Plec, însă nu este un adio, ci un rămas bun. Visca Barcelona”, a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

El va fi noul căpitan al Barcelonei! Cine va purta banderola după ce Lionel Messi a oficializat despărţirea de club

Afla mai multe despre: lionel messibarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare