You are here:

Spania nu este favorită! Cum arată cotele pentru câştigarea Ligii Naţiunilor

Spania nu este favorită! Cum arată cotele pentru câştigarea Ligii Naţiunilor

Pariuri sportive

Comentarii

Noul sezon din Liga Naţiunilor debutează săptămâna aceasta, iar campioana en-titre şi „regina” Europei, Spania, surprinde prin faptul că nu este considerată favorita principală la câştigarea trofeului. Competiţia va începe oficial pe 5 septembrie cu faza grupelor şi se va încheia cu marea finală la începutul lunii iunie a anului viitor.

Vezi oferta de pariuri antepost şi alege-ţi câştigătoarea!

Franţa, favorită, dar cu o grupă complicată

În oferta Superbet, Franţa este cotată cu prima şansă la câştigarea Ligii Naţiunilor, având o cotă de 4.00. Totuşi, „Cocoşul Galic” se confruntă cu o grupă extrem de competitivă alături de Italia, Belgia şi Israel, aceasta din urmă fiind nou-promovată din sezonul precedent.
Primul meci al Franţei, programat pe 6 septembrie, va fi împotriva Italiei pe Parc des Princes. În ultimele trei confruntări directe, Franţa a ieşit învingătoare, ultima întâlnire având loc în vara anului 2018, chiar înainte de triumful francezilor în Rusia, când au învins Italia cu 3-1.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Franţa – Italia!

Grupe accesibile pentru Spania şi Germania

Deşi nu sunt favoritele principale, Spania şi Germania, fiecare având o cotă de 7.00 în oferta Superbet, au parte de grupe aparent mai accesibile decât Franţa.

Germania se confruntă cu Olanda, semifinalistă în această vară, Ungaria, echipă care nu a reuşit să treacă de faza grupelor, şi Bosnia şi Herţegovina, selecţionată care nici măcar nu a reuşit să se califice la turneul final.

Pe de altă parte, Spania va lupta într-o grupă din care mai fac parte Danemarca, Elveţia – care a lăsat o impresie bună la turneul din Germania – şi Serbia, o echipă care a dezamăgit încă o dată.

Spania va debuta în deplasare, la Belgrad, împotriva Serbiei. Vezi oferta de SuperPariuri pentru Serbia – Spania!

Ultimul trofeu pentru Ronaldo?

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Portugalia – Croaţia!

Portugalia, repartizată în prima grupă din Liga Naţiunilor, se va confrunta cu Polonia lui Lewandowski, Croaţia lui Modric şi Scoţia lui McTominay, noul jucător de la Napoli.

Deşi Cristiano Ronaldo se apropie de 40 de ani, el continuă să joace pentru naţionala Portugaliei şi, după dezamăgirea din vară în Germania, speră să adauge încă un trofeu în palmaresul său impresionant.

Portugalia, care a câştigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor în 2018-2019, va debuta în această ediţie pe teren propriu, împotriva Croaţiei.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Portugalia – Croaţia!

Afla mai multe despre: superbet 

viewscnt
Articole similare