Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii au sunat un jucător din Superligă după istoricul gol al lui Lamine Yamal la Barca: ”Sunt puţin dezamăgit”

Spaniolii au sunat un jucător din Superligă după istoricul gol al lui Lamine Yamal la Barca: ”Sunt puţin dezamăgit”

Fotbal

Comentarii

Lamine Yamal a înscris, duminică, pentru Barcelona, în remiza cu Granada, scor 2-2, şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria La Liga!

La doar 16 ani şi 87 de zile, Lamine Yamal a depăşit recordul unui fotbalist ce în acest moment evoluează în Superliga României: camerunezul Fabrice Olinga de la FC Botoşani, care marca pentru Malaga în La Liga la doar 16 ani şi 98 de zile.

A căzut recordul lui Fabrice Olinga!

Luni dimineaţă, Fabrice Olinga avut un şoc când şi-a verificat telefonul: avea zeci de apeluri şi mesaje dinspre Spania. Jurnaliştii ar fi vrut să-i ia o primă reacţie după ce recordul său a fost doborât.

M-am trezit cu multe mesaje şi apeluri de la mai multe posturi spaniole de radio. Sunt puţin dezamăgit. M-am gândit că cel care îmi va bate recordul va fi Ansu Fati.

Nu m-a deranjat. Sunt fericit pentru că ştiu cum e fericirea din spatele tuturor acestor lucruri”, a explicat Olinga, în presa spaniolă.

Fabrice nu s-a uitat la meciul Barcelonei, deoarece s-a jucat prea târziu pentru România, iar acesta trebuia să se trezească de dimineaţă a doua zi.

Golul meu ne-a ajutat să câştigăm meciul atunci. Lamine ştie că, dacă va marca, va deveni cel mai tânăr marcator din istoria La Liga. Eu nu ştiam nimic în acel moment. Mi-au spus după meci. Nu aveam această informaţie, dar a fost mai bine pentru că poate eram mai emotiv aşa”, a explicat Olinga.

Fabrice Olinga ”Am vrut să mă las de fotbal. Mă săturasem să fiu minţit”

Întrebat care este diferenţa dintre Fabrice Olinga de atunci şi Lamine Yamal de acum, fotbalistul a oferit un răspuns plin de regrete.

  • După experienţa de la Malaga, Olinga a mai fost legitimat la Apollon Limassol, Zulte Waregem, Sampdoria, Viitorul Constanţa, Mouscron, Rio Ave, iar din vara recent încheiată la FC Botoşani.

”Diferenţa dintre mine şi Lamine este aceea că a făcut tot posibilul pentru o carieră bună. Are cel mai bun agent din lume, lucrează la cea mai bună academie şi cel mai bun club din lume. Nu are multe grij. La mine, în acea perioadă, s-au întâmplat multe lucruri rele.

La 17 ani a trebuit să îmi reînnoiesc contractul cu Malaga, dar agentul meu a cerut mulţi bani clubului şi până la urmă nu s-a întâmplat acest lucru. M-au făcut să ajung acolo unde nu doream. De aceea spun că avem poveşti diferite.

În 2015, am vrut să mă las de fotbal pentru că mă săturasem să fiu înşelat, minţit. Nu mai voiam să joc. M-am agăţat de faptul că vreau să mă distrez pe teren pentru copiii mei. Este singurul lucru care mi-a mai rămas astăzi, să încerc să mă bucur cât mai mult de ceea ce a rămas.

În România, ei nu cunosc realitatea poveştii mele şi nu s-au întrebat ce s-a întâmplat. Agenţii au făcut din viaţa lui Olinga o mizerie”, a conchis Fabrice.

Afla mai multe despre: lamine yamalbarcelonagranadaolinga 

viewscnt
Articole similare