Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii l-au sunat pe Cosmin Contra să-l întrebe despre Cristi Ganea! Ce le-a spus selecţionerul

Spaniolii l-au sunat pe Cosmin Contra să-l întrebe despre Cristi Ganea! Ce le-a spus selecţionerul

Farul Constanța

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, pentru Radio Euskadi, că un transfer al lui Cristian Ganea la Athletic Bilbao ar fi un lucru bun şi pentru jucător şi pentru naţională. El a precizat că Ganea este un jucător interesant pentru Athletic, relatează Marca.

“În România sunt zvonuri că ar fi foarte aproape să semneze cu Athletic. Dacă va merge la Bilbao, va fi bine pentru naţională, pentru că va juca în cel mai bun campionat din lume şi va creşte ca fotbalist. Ganea este un jucător interesant pentru Athletic. Tehnic este foarte bun”, a spus Contra.

Zilele trecute, Cristian Ganea a declarat a ajuns la vârsta la care ar trebui să plece într-un campionat mai puternic. El a menţionat că ar putea juca la Athletic Bilbao, deoarece îndeplineşte un anumit criteriu. Fundaşul a copilărit şi a început fotbalul în Ţara Bascilor.      San Mamés

Începând cu anul 1912, clubul care îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe arena San Mames are o politică de transferuri cel puţin inedită, menţinută şi în epoca modernă a fotbalului. Athletic Bilbao poate transfera doar jucători născuţi în Ţara Bascilor sau care au învăţat fotbalul la un club din Ţara Bascilor.
 

Afla mai multe despre: ganeaathletic bilbaotara bascilorcontra 

viewscnt
Articole similare