You are here:

Sparta Praga - Slavia Praga 1-0. ”Arma secretă” folosită pentru semnătura lui Rrahmani: ”Aşa l-au convins”

Sparta Praga - Slavia Praga 1-0. ”Arma secretă” folosită pentru semnătura lui Rrahmani: ”Aşa l-au convins”

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani a părăsit-o pe Rapid şi va semnat cu Sparta Praga.

Rivalele au negociat în paralel pentru Rrahmani

Albion Rrahmani a fost dorit de Sparta Praga, dar şi de rivala Slavia Praga. Slavia fiind prima care l-a contactat pe fotbalistul din Kosovo.

Conform celor de la infotbal.cz, Rrahmani a ales tabăra adversă fiind imprestionat de proiectul pe termen lung de la Sparta Praga dar şi de discuţiile purtate care i-au dat de înţeles că vor să se bazeze pe el în primul 11. 

Sparta Praga le va plăti celor de la Rapid suma de 5.000.000 de euro pentru fotbalistul cu patru prezenţe în naţionala statului Kosovo. Rapidiştii vor încasa şi 15% din suma unui viitor transfer al atacantului în vârstă de 23 de ani.

De asemenea, tot presa din străinătate, anunţă că ”arma secretă” a fost fostul coleg de la Rapid. Pentru atacant a contat enorm faptul că la Sparta Praga îl va regăsi pe Ermal Krasniqi, care a plecat în această vară, tot de la Rapid, pentru două milioane de euro. ”Aşa l-au convins”, anunţă sursa menţionată anterior.

Albion Rrahmani o părăseşte pe Rapid după un sezon memorabil petrecut în Giuleşti. Atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a reuşit să-şi pună amprenta în Superliga încă de la primele sale apariţii. Fostul jucător de la Ballkani, echipă din campionatul kosovar, îşi încheie perioada din Superliga cu cifre demne de invidiat.

În 28 de partide pentru Rapid, Rrahmani a înscris de 18 ori şi a oferit şase pase decisive. Accidentările nu i-au permis să-şi ajute echipa pe tot parcursul sezonului trecut, însă, a reuşit să-şi treacă numele pe lista celor mai buni marcatori din întrecerea internă, în sezonul trecut.

 

Afla mai multe despre: slavia pragasparta pragarrahmani 

viewscnt
Articole similare