Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SPECIAL | La 10 ani de la primul titlu din istorie, CFR Cluj visează la o nouă încoronare în Liga I

SPECIAL | La 10 ani de la primul titlu din istorie, CFR Cluj visează la o nouă încoronare în Liga I

CFR Cluj

Comentarii

În sezonul în care împliniseră 100 de ani de la înfiinţare, clujenii de la CFR reuşeau să se impună pentru prima dată în campionat. La finalul celor 34 de etape, ardelenii erau primii, cu 76 de puncte, secondaţi de Steaua, cu 75 de puncte. După 17 ani, titlul părăsea Bucureştiul şi mergea spre provincie

Sezonul 2007/2008, primul care avea să ducă o echipă din România direct în grupele Ligii Campionilor, e câştigat de trupa lui Ioan Andone. La acea vreme, la CFR, Trică şi "căpcăunul" Fabbiani făceau senzaţie, în timp ce de la Steaua cel mai bun marcator era Nicolae Dică, antrenorul din prezent al roş-albaştrilor.

Acum, la 10 ani de când şi-au făcut loc în istorie, clujenii au din nou gânduri mari. Au transferat spectaculos de mult şi, cel mai important, l-au acontat pe Dan Petrescu. "Bursucul" şi-a făcut simţită prezenţa imediat, iar CFR e prima în Liga I, după primele 10 runde.

Şi pentru cei superstiţioşi sau, de ce nu, pentru cei îndrăgostiţi de pariuri, remarcăm că la Cluj nu s-a investit niciodată în gol şi că rezultatele au venit întotdeauna când echipa a fost bine susţinută financiar. În plus, CFR-ul este campioana anilor pari.

Joi, de la 21:00, CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 11-a din Liga. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT de Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfrfcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare