Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Special

Simona Halep regretă decizia divorţului de Toni Iuruc. Ce se întâmplă acum cu ea după ce şi-a dat seama că a acţionat la impuls | EXCLUSIV

Viaţa Simonei Halep s-a schimbat pe cele mai importante planuri, anul trecut, în decurs de doar câteva luni. Se pare că trecerea timpului i-a permis sportivei din Constanţa să analizeze "la rece" ce s-a întâmplat, iar apropiaţii jucătoarei de tenis şi-au dat seama că acum ea regretă cele petrecute cu fostul logodnic, Toni Iuruc.

Vinuri recomandate de specialisti pentru preparatele traditionale de Paste

Au inceput deja pregatirile pentru Sarbatorile de Paste, iar in ceea ce priveste meniul lucrurile sunt foarte simple. De pe masa de sarbatoare nu vor lipsi ouale rosii, drobul, friptura de miel, cozonacul sau pasca. Pentru ca misiunea meniului de Paste sa fie un real succes, vezi mai jos cateva vinuri recomandate pentru preparatele traditionale de Paste.

Shakira a decis să se mute la Miami după ce tatăl lui Pique i-a transmis că are două săptămâni la dispoziţie pentru a părăsi locuinţa familiei din Barcelona

Shakira s-a despărţit anul trecut de fostul fotbalist de la FC Barcelona, Gerard Pique, şi a decis să se mute cu copiii ei la Miami, ea anunţând acest lucru în urmă cu o săptămână. Presa spaniolă susţine că decizia nu a fost pe placul lui Pique, dar prezintă şi unul dintre motivele care au împins-o pe artistă să facă această mişcare.