Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Specialiştii din fotbalul turc nu au fost impresionaţi de golul lui Cicâldău: ”Nu e fotbalist de 6,5 milioane” Verdict dur după doar două meciuri

Specialiştii din fotbalul turc nu au fost impresionaţi de golul lui Cicâldău: ”Nu e fotbalist de 6,5 milioane” Verdict dur după doar două meciuri
Comentarii

Alexandru Cicâldău a prins un transfer la Galatasaray, unde a şi jucat două meciuri.

După cele două partide, specialiştii din Turcia nu sunt convinşi de abilităţile sale.

Cicâldău a început titular partida de ieri dintre Galatasaray şi Hatayspor, scor final 2-1. Antrenorul l-a înlocuit în minutul 65, din cauza faptului că nu a ieşit în evidenţă cu nimic. 

Site-ul haberler.com a redat cuvintele suporterilor:  "nu-i jucător de 6,5 milioane de euro. A dezamăgit".

Fost internaţional turc şi antrenor, Metin Tekin, acum analist TV, nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa mijlocaşului: "Galatasaray a investit mulţi bani în Alexandru Cicâldău. E încă devreme pentru concluzii, dar nu pare un mijlocaş care să se potrivească pe stilul lui Galatasaray. Un jucător cu profilul lui nu va ajuta prea mult echipa. Sper totuşi să mă înşel şi el să reuşească”.

„E o achiziţie nepotrivită şi prea scumpă. N-am văzut nicio acţiune de-a lui care să facă diferenţa

Editorialistul lui Fotomac, Levent Tüzemen, a fost chiar mai dur: "Cicâldău nu mi-a transmis un mesaj de genul «Voi fi liderul jocului». Dacă românul a fost transferat doar pentru faze fixe, atunci e o achiziţie nepotrivită şi prea scumpă. N-am văzut nicio acţiune de-a lui care să facă diferenţa. Dacă un asemenea Cicâldău ne e dat să vedem, atunci mi-aş dorit ca Galata să-l fi luat pe Onyekuru (n.r. mijlocaş nigerian de 24 de ani, transferat în această vară de Olympiacos de la Monaco) sau o «aripă» cu calităţi similare lui".

  • 6.5 milioane de euro este cota lui Cicâldău conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Alexandru Cicâldău a semnat un contract valabil cinci ani cu Galatasaray, unde va încasa un salariu important, de aproximativ 1 milion de euro pe sezon, de aproape 10 ori mai mare decât la Universitatea Craiova.

Giovanni Becali, consilierul firmei care a intermediat transferul, a dezvăluit că Galatasaray a inserat în contractul lui Alexandru Cicâldău o clauză de reziliere în valoare de 25 de milioane de euro, deşi agentul propusese iniţial 15 milioane.

GOOOL! Cicâldău a marcat pentru Galatasaray în prima etapă din Turcia

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasaray 

viewscnt
Articole similare