Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol făcut de Lewandowski!! Starul polonez a marcat un ”hat-trick” în 20 de minute, deşi echipa sa era în inferioritate numerică. Recordul impresionant doborât de atacant

Spectacol făcut de Lewandowski!! Starul polonez a marcat un ”hat-trick” în 20 de minute, deşi echipa sa era în inferioritate numerică. Recordul impresionant doborât de atacant
Comentarii

Robert Lewandowski continuă să fascineze cu prestaţiile sale. Atcantul lui Bayern a marcat un nou ”hat-trick” pentru bavarezi, deşi aceştia suferiseră o eliminare. În plus, polonezul a urcat astfel pe locul 2 în clasamentul all-time al golghterilor Bundesliga.

Robert Lewandowski este o forţa a naturii. La 32 de ani, polonezul pare să devină din ce în ce mai bun şi continuă să înspăimânte şi cele mai bune apărări ale Europei. În meciul jucat sâmbătă, Bayern o înfrunta acasă pe nou promovata Sttutgart. Formaţia din Bavaria părea mare favorită, dar şansele sale au părut să se micşoreze când Alphonso Davies a încasat un cartonaş roşu în începutul partidei (Min 12). Lewandowski avea însă alte planuri şi a marcat 3 din 4 goluri ale echipei, în doar 21 de minute.

Recodrul doborât de Lewandowski

Cu reuşitele din meciul cu Sttutgart, polonezul a ajuns la 35 de goluri în sezonul actual, un record personal pentru el şi 271 all-time, întrecându-l pe Klaus Fischer, 268, pentru a urca pe poziţia a 2-a în clasamentul golgheterilor din toate timpurile. Lewandowksi va avea acum în vizor recordul celor mai multe goluri date într-o singură stagiune în campionatul german, 40 şi va avea 8 meciuri la dispoziţie pentru a îl întrece.

Clasamentul all-time al golgheterilor Bundesliga:

  1. Gerd Muller- 365
  2. Robert Lewandowski- 271
  3. Klaus Fischer- 268
  4. Jupp Heynckes- 220
  5. Manfred Burgsmuller- 212
  6. Claudio Pizzaro- 197
  7. Ulf Kirsten- 182
  8. Stefan Kuntz- 179
  9. Dieter Muller- 177
  10. Klaus Allofs- 177

Afla mai multe despre: bayern munchenrobert lewandowskibundesligalewandowski hat-trick 

viewscnt
Articole similare