Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol în Serie A! Atalanta, învinsă acasă de AS Roma cu 4-1. Gazdele nu au mai păţit aşa ceva de cinci ani şi jumătate | VIDEO

Spectacol în Serie A! Atalanta, învinsă acasă de AS Roma cu 4-1. Gazdele nu au mai păţit aşa ceva de cinci ani şi jumătate | VIDEO

Serie A

Comentarii

AS Roma a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Atalanta, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.

Rezumatele zilei din Serie A

Atalanta - AS Roma 1-4

Ajunsă pe podium etapa trecută, Atalanta a primit o lecţie dură din partea Romei, chiar la Bergamo. Tammy Abraham a marcat la 55 de secunde de la startul partidei un gol norocos, în primul minut de joc, pentru oaspeţi. 

Zaniolo a dublat avantajul echipei lui Mourinho după un nou contraatac. În prelungirile primei părţi, Muriel a redus din diferenţă cu un şut deviat. 

Momentul cheie al meciului a avut loc în minutul 68, când tabela s-a modificat la 2-2, însă doar pentru scurt timp, fiindcă reuşita Atalantei a fost anulată pentru un posibil henţ al lui Zapata. 

Roma a avut un final perfect: Smalling a făcut 3-1 cu 20 de minute înainte de final. Peste alte 10 minute Abraham a făcut 4-1, care a fost şi scorul final. 

Atalanta nu mai primise patru goluri în Serie A pe teren propriu de cinci ani şi jumătate.

Bologna - Juventus 0-2

Juventus îşi continuă seria pozitivă în campionat. Pe o ceaţă densă, Bătrâna Doamnă a marcat repede pe Renato Dall'Ara, împotriva Bolognei. Morata a bifat al patrulea gol în acest sezon de Serie A. Svanberg a ratat cea mai mare şansă a gazdelor. A fost la câţiva centimetri de o reuşită superbă. În repriza a doua, Cuadrado a făcut 2-0 şi a închis meciul.

Afla mai multe despre: atalanta as roma 1-4meciuri serie arezultate serie a 

viewscnt
Articole similare