You are here:

Spectacol la orizont! Ce reuşesc "nemţii" Olandei în deplasarea din Germania?

Spectacol la orizont! Ce reuşesc "nemţii" Olandei în deplasarea din Germania?

Pariuri sportive

Comentarii

Allianz Arena din Munchen va găzdui, de la ora 21:45, un clasic al fotbalului european, Germania şi Olanda stând faţă în faţă în derby-ul de clasament al grupei 3 din prima urnă a Ligii Naţiunilor.

Va fi un duel a două dintre cele mai eficiente echipe ale competiţiei, live pe Superbet alături de Streaming, SuperPariuri, BetBuilder, Cote Mărite şi multe altele!

La jumătatea grupei în care mai concurează Bosnia şi Ungaria, Germania e lider, cu şapte puncte dintr-un maxim posibil de nouă, Olanda o urmează cu cinci puncte, iar cele două echipe s-au întâlnit în turul de la Amsterdam, când au remizat spectaculos, scor 2-2. Avantajată de terenul propriu, trupa lui Julian Nagelsmann e favorita Cotelor Superbet, pe care le poţi vedea aici!

Olanda mizează pe "artileria" din Bundesliga

În timp ce nemţii se bazează în foarte mare proporţie pe fotbalişti din competiţia internă, Ronald Koeman are sub comandă jucătorii împrăştiaţi prin toată Europa, iar trei dintre ei evoluează chiar în Bundesliga. Acolo unde Olanda trimite un total de nouă fotbalişti, la egalitate cu Brazilia şi Japonia, dar sub Croaţia.

Interesant este că cel mai bine cotat fotbalist din lotul batavilor, mijlocaşul ofensiv Xavi Simons (cotă de piaţă de 80 de milioane de euro), apără culorile lui RB Leipzig, acolo unde-l are coechipier pe fundaşul dreapta Lutsharel Geertruida, de asemenea convocat pentru duelul cu Germania. Nu lipseşte nici Jeremie Frimpong, campion en-titre al Germaniei cu Bayer Leverkusen şi fotbalist cotat la 50 de milioane de euro, iar lista starurilor olandeze care încântă în prima ligă germană e completată de atacantul Donyell Malen, legitimat la Borussia Dortmund şi evaluat la nu mai puţin de 40 de milioane de euro.

Trecutul indică un meci cu goluri

Din punct de vedere statistic, Germania - Olanda ar trebui să însemne un meci cu multe goluri, în principal pentru că ambele combatante traversează o perioadă în care găsesc uşor drumul spre poarta adversă: Germania a marcat de nouă ori în cele trei meciuri jucate în grupa din Nations League, Olanda a punctat şi ea în opt rânduri.

Ai nevoie de inspiraţie? Hai în SuperSocial, cea mai mare reţea a pariorilor din România, şi inspiră-te de la Ambasadorii şi Influencerii Superbet!

Iar remiza cu patru goluri din partida tur nu a fost o întâmplare, în condiţiile în care Germania şi Olanda au obiceiul de a oferi meciuri frumoase, cu multe reuşite. În şapte dintre ultimele zece întâlniri directe, ambele echipe au reuşit să marcheze, ieşind în evidenţă un 4-2 administrat de olandezi şi un 3-2 al nemţilor, ambele rezultate venind în preliminariile pentru EURO 2020. Vom avea un nou meci spectaculos? Pe Superbet găseşti o cotă de 1.55 pentru opţiunea "Ambele echipe marchează (GG)" şi una de 1.56 pentru pariul "Peste 2.5 goluri".

Afla mai multe despre: germania olandasuperbet 

viewscnt
Articole similare