You are here:

Spectacol total de Boxing Day! Liverpool, victorie fără emoţii. Tottenham, 11 goluri în două meciuri. O nouă înfrângere pentru City

Spectacol total de Boxing Day! Liverpool, victorie fără emoţii. Tottenham, 11 goluri în două meciuri. O nouă înfrângere pentru City

Premier League

Comentarii

A plouat cu goluri de Boxing Day în Premier League. Liverpool a câştigat lejer cu Newcastle, Tottenham a făcut o nouă partidă mare, în timp ce City a bifat a doua înfrângere consecutivă în campionat.

Liverpool a umilit-o pe Newcastle, scor 4-0, iar trupa lui Klopp s-a desprins în fruntea ierarhiei din Premier League. ”Cormoranii” au strâns 51 de puncte în 19 runde, cu şase mai mult decât Tottenham şi cu şapte mai mult decât Manchester City.

Tottenham şi-a respectat şi ea blazonul şi a câştigat la scor duelul cu Bournemouth, scor 5-0. Londonezii au ajuns astfel la 11 goluri marcate în două partide, după ce le administraseră celor de la Everton şase goluri în etapa trecută.

Surpriza neplăcută a reprezentat-o Manchester City. ”Cetăţenii” s-au făcut de râs pe terenul lui Leicester şi au pierdut cu 1-2. E a doua înfrângere la rând pentru Guardiola, după ce echipa lui cedase şi etapa trecută în faţa lui Crystal Palace, scor 2-3.

REZULTATE BOXING DAY PREMIER LEAGUE:

Fulham - Wolverhampton 1-1

Burnley - Everton 1-5

Crystal Palace - Cardiff 0-0

Leicester - Man. City 2-1

Liverpool - Newcastle 4-0

Man. United - Huddersfield 3-1

Tottenham - Bournemouth 5-0

Brighton - Arsenal

Watford - Chelsea

Afla mai multe despre: kloppboxing daypremier league 

viewscnt
Articole similare