Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în startul noului sezon din NBA. Jokic, din nou decisiv pentru campioana Denver în faţa lui LeBron James

Spectacol total în startul noului sezon din NBA. Jokic, din nou decisiv pentru campioana Denver în faţa lui LeBron James

NBA

Comentarii

Echipa starului sârb Nikola Jokic, Denver Nuggets, campioana entitre, a deschis sezonul competiţional 2023/2024 din NBA cu o victorie, 119-107 cu Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, marţi, pe propriul teren.

Denver Nuggets a învins-o pe LA Lakers în finala Conferinţei de Vest în primăvara trecută, înainte de a trece şi de Miami Heat în duelul pentru titlul NBA.

Pivotul sârb Nikola Jokic, desemnat MVP-ul (cel mai bun jucător) finalelor din sezonul trecut, a avut şi de această dată o contribuţie considerabilă la victoria echipei sale, cu 29 de puncte, 13 capace şi 11 pase decisive.

La rândul său, LeBron James, care a început la 38 de ani al 21-lea sezon din carieră în NBA, a fost cel mai bun jucător al echipei sale, cu 21 de puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive.

În celălalt meci din ziua inaugurală a sezonului, Phoenix Suns s-a impus în deplasare, cu 108-104, în faţa lui Golden State Warriors.

Afla mai multe despre: denvernba 

viewscnt
Articole similare