You are here:

Spectacol total la "3 SportCast". Băleanu, Cosmescu şi Grădinescu au dat note evenimentelor momentului. Cine sunt premianţii şi cine e corigent la sport

Spectacol total la "3 SportCast". Băleanu, Cosmescu şi Grădinescu au dat note evenimentelor momentului. Cine sunt premianţii şi cine e corigent la sport

Diverse

Comentarii

Orange Sport a lansat o nouă rubrică. Este vorba despre "3 SportCast" în care Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu şi Emil Grădinescu abordează cele mai interesante subiecte ale momentului.

Cei trei comentatori au discutat despre Jocurile Olimpice de la Paris, transferurile din Superliga, rezultatele din cupele europene, parcursul lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei sau despre cele mai neinspirate momente din fotbal.

"3 SportCast" este o emisiune unde se dau şi note. Cei trei comentatori dau notele 10, 9, 4 şi 3.

Nota 10

  • Grădinescu: Eu îi dau nota 10 lui Darius Olaru.
  • Cosmescu: Mie mi s-a părut incredibil David Popovici.
  • Grădinescu: Stai, mă, n-am ştiut, eu am crezut că doar în ultimele două săptămâni, nu toată luna august. Dacă a zis el Popovici, eu nu mai pot să zic la fel. Rămân la Olaru cu 10, lui Popovici îi dau nota 11.
  • Cosmescu: Eu îi dau nota 9 lui Popovici, pentru că n-a luat două medalii de aur. Poate oricine să ia un aur şi un bronz (n.r. râde).
  • Băleanu: Mie mi-au plăcut Jocurile Olimpice, totul mi s-a părut o splendoare.

Nota 9

  • Grădinescu: Îi dau nota 9 publicului care a huiduit cât au fost manelele alea pe scenă la Coldplay. A doua zi nu s-a mai fluierat că au venit băieţii, influencerii, iar oile...

Nota 4

  • Cosmescu: Eu îi dau nota 4 echipei CFR Cluj. Cu Pafos, a făcut cel mai ruşinos meci, sub ăla cu luxemburghezii. Atunci măcar au jucat, au ratat, dar acum n-au ajuns la poartă, mi s-a părut că au fost bolnavi, zici că le-a pus ceva în mâncare.
  • Grădinescu: La mine, nota 4 ajunge la Dan Petrescu. Zic să mai schimbăm şi noi stilul, să mai jucăm şi puţin fotbal, dar nu poţi să faci asta. Faci asta de aproape 30 de ani şi deja ţi-a intrat în sânge

Nota 3

  • Grădinescu: E concert mare Coldplay, apare Babasha, nu zic acum ce prostii a cântat pe acolo, ce vome... Manele de doi lei. Nu intru în muzică, dar nu poate să vină solistul de la Coldplay să ne spună acum că se plimba pe Lipscani şi l-a auzit pe unul cântând şi l-a luat pe scenă. Ştim al cui este Babasha, a fost o poveste de marketing. 
  • Cosmescu: La mine, nota 3 este pentru cei care au grijă de gazonul stadionului din Ghencea. E o ruşine de gazon. Vorbim de un gazon care, la primul meci al FCSB-ului, a fost asigurat la o sumă de vreo 700 de mii de euro. Nu poţi să-ţi baţi joc în halul ăsta.

Afla mai multe despre: baleanu 

viewscnt
Articole similare