You are here:

Spectacolul din Premier League revine în forţă. Chelsea, Arsenal şi Man United se văd, duminică, doar la Telekom Sport

Spectacolul din Premier League revine în forţă. Chelsea, Arsenal şi Man United se văd, duminică, doar la Telekom Sport

Premier League

Comentarii

Chelsea, Arsenal şi Manchester United joacă, duminică, în etapa a zecea din Premier League, în direct pe canalele Telekom Sport.

Burnley - Chelsea 15:30, Telekom Sport 2

La trei zile de la succesul obţinut în Europa League contra lui BATE Borisov, scor 3-1, Chelsea o întâlneşte pe Burnley, într-un meci care va fi transmis în direct la Telekom Sport 2. Formaţia londoneză vrea să îşi continue seria de invincibilitate. După nouă etape, Chelsea ocupă locul al treilea, la egalitate cu celelalte două echipe neînvinse în acest sezon, Manchester City şi Liverpool, care au, însă, cu două puncte mai mult. Dincolo, situaţia este una complicată. Burnley nu a mai repetat evoluţiile bune din sezonul trecut şi a adunat doar opt puncte până acum, în etapa a noua fiind distrusă de Manchester City, 5-0.

Crystal Palace - Arsenal 15:30, Telekom Sport 3

De la aceeaşi oră joacă şi Arsenal, care o înfruntă în deplasare pe Crystal Palace, pe Telekom Sport 3. Arsenal este neînvinsă din 18 august, când a pierdut la Londra, scor 3-2, cu Chelsea în campionat. De atunci, tunarii au înregistrat şapte victorii în Premier League, trei în Liga Europa şi una în Cupa Ligii şi sunt la trei succese distanţă de a-şi egala un record istoric. Recordul de victorii consecutive realizat de Arsenal, 14, dintre care zece în campionat şi patru în Cupa Ligii, datează din 1987, fiind înregistrat în perioada 12 septembrie - 17 noiembrie. Arsenal este pe locul 4, la egalitate atât cu echipa din faţă, Chelsea, cât şi cu Tottenham, formaţie aflată pe poziţia a cincea. Crystal Palace ocupă, în schimb, poziţia a 13-a, cu opt puncte.

Manchester United - Everton 18:00, Telekom Sport 2

Meciul zilei în Premier League are loc pe Old Trafford, la 18:00, în direct la Telekom Sport 2, între Manchester United şi Everton. Înaintea acestui duel, cele două echipe sunt despărţite de un punct. Everton este a opta în ierarhia din campionatul Angliei, cu 15 puncte, în timp ce echipa antrenată de Jose Mourinho ocupă un dezamăgitor loc zece.

Afla mai multe despre: unitedchelseaarsenal 

viewscnt
Articole similare