Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sper ca Mihai Teja să rămână antrenorul nostru!”. Mihai Roman, mesaj discret pentru Gigi Becali

”Sper ca Mihai Teja să rămână antrenorul nostru!”. Mihai Roman, mesaj discret pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Hora '6, Roman '10, Coman '46, '50 şi Rusescu '80 (penalti) pentru FCSB, respectiv Mensah '75 pentru Sepsi.

La finalul partidei, Mihai Roman, unul dintre marcatorii echipei lui Teja i-a explicat reporterului Telekom Sport, Eduard Zelgin, care a fost cheia succesului de la Sf. Gheorghe: ”Ne aşteptam la un meci dificil, dar ne-am făcut meciul uşor pentru că am reuşit să dăm gol repede. Ne-a ieşit totul astăzi, am făcut un meci bun toţi şi am câştigat la un scor categoric” a spus Mihai Roman la microfonul Telekom Sport.

Mâine, CFR Cluj joacă împotriva Craiovei, iar FCSB mai speră încă într-un rezultat bun al oltenilor, care le-ar oferi astfel o ultimă şansă la titlu roş - albaştrilor: ”Ar fi foarte frumos ca U Craiova să ne mai ofere o şansă. Atât timp cât mai sunt şanse, eu sper până la sfârşit” a explicat Mihai Roman.

”Mihai Teja este un antrenor foarte bun, eu îmi doresc să rămână. Domnul Becali decide, dar eu mă înţeleg foarte bine cu dânsul şi mi-ar plăcea să rămână la noi” a mărturisit fostul jucător de la FC Botoşani.

”E foarte greu să mai ajungem în grupele cupelor europene. Sunt echipe puternice în Europa, aţi văzut ce s-a întâmplat în ultimele zile” a mai spus Roman.

Vezi golul marcat de Mihai Roman contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, mai jos

Afla mai multe despre: mihai romanfcsb 

viewscnt
Articole similare