Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sper să jucăm mult mai bine decât în meciul cu Craiova". Reacţia lui Hagi înaintea partidei dintre Farul şi FCSB

"Sper să jucăm mult mai bine decât în meciul cu Craiova". Reacţia lui Hagi înaintea partidei dintre Farul şi FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Cel mai spectaculos meci al etapei a şasea din play-off-ul Ligii I se joacă luni, de la ora 21:00. Farul joacă acasă cu FCSB, iar Gheorghe Hagi speră ca echipa sa să se prezinte mult mai bine faţă de ultima partidă jucată, când constănţenii au cedat, scor 0-3, cu Universitatea Craiova.

"Este un meci puternic, cum a fost şi cel cu Craiova acasă. Adversarii sunt foarte buni, sunt adversari care îşi doresc să câştige partida, îşi doresc să câştige campionatul. Trebuie să facem un meci mult mai bun decât cel cu Craiova, unde ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puţin.

Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine pentru că e necesar dacă vrei să aspiri la un rezultat. Când joci cu echipe aşa puternice, că joci în deplasare sau acasă, trebuie să ai capacitatea să marchezi”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Întrebat care echipă i se pare mai puternică dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, "Regele" a răspuns:  “Toate trei au atuurile lor, se bat la titlu. Va fi un sfârşit de campionat interesant, toate au antrenori buni, jucători valoroşi şi au demonstrat în tot campionatul că merită să fie acolo”.

Pentru partida cu FCSB, Farul nu se va putea baza pe Jefte, accidentat, Adi Petre, suspendat, şi Nedelcu.

Meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB va avea loc, luni, de la ora 21.00, pe stadionul din Ovidiu, în direct la Orange Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare