You are here:

”Sper să nu mai spună asta!” A ascultat declaraţiile lui Gică Hagi şi a rămas şocat: ”Deformează istoria” | EXCLUSIV

”Sper să nu mai spună asta!” A ascultat declaraţiile lui Gică Hagi şi a rămas şocat: ”Deformează istoria” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dan Udrea a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport susţinut de Betano.

Dan Udrea, poate cel mai apreciat moderator TV din România, a vorbit printre altele despre debutul său în presa sportivă, relaţia cu Cătălin Tolontan, dar a şi povestit câteva momente inedite din cariera sa de jurnalist.

Dan Udrea a rămas uluit de ce a realizat Gică Hagi la Constanţa: ”Uluitor!”

Pe finalul episodului, Dan Udrea a evidenţiat plusurile şi musurile pe care le are antrenorul Gică Hagi.

Acesta a elogiat proiectul început de ”Rege” în 2009 la Constanţa şi a recunoscut că a rămas surprins de performanţele obţinute de Gică Hagi ca manager, mai exact cele două titluri cucerite în 2017 şi 2023.

”(n.r. despre antrenorul Gică Hagi)  Îmi place ce a construit acolo (n.r. la Constanţa) după ce s-a retras de fotbal. Nu era obligat de nimeni. În echipa României sunt mulţi jucători produşi de el. Mare lucru, incredibil! Tu, formator de jucători, academie, să câştigi două titluri în România?!”, a spus Dan Udrea, la SportCast cu Sile.

Dan Udrea a explicat ce îi displace la comportamentul lui Gică Hagi. Declaraţia ”Regelui”, de neînţeles pentru jurnalist

”Nu îmi plac ieşirile pe care le are, unele chiar amendabile, şi la adresa jurnaliştilor, şi cum intră prin emisiuni şi are impresia că are cineva ceva cu el.

Sper să nu mai spună chestiunea asta, că <<Ianis, la vârsta pe care o are este mai bun decât eram eu>>.  Deformează istoria în viziunea unora care nu l-au văzut jucând şi îţi dai seama... Îl caută pe YouTube pe Ianis şi pot spune: <<Înseamnă că nu ai fost (n.r. Gică Hagi) chiar aşa bun”, iar Hagi a fost uriaş.

OK, înţeleg că este copilul tău, dar pe de altă parte nu deforma istoria. Nu se poate face comparaţie. Asta nu mi-a plăcut la el”, a spus Dan Udrea, la SportCast cu Sile. 

 

Afla mai multe despre: farulgică hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare