Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sperăm să ne apropiem de FCSB”. S-au calificat în sferturile Cupei şi se gândesc deja la campionat

”Sperăm să ne apropiem de FCSB”. S-au calificat în sferturile Cupei şi se gândesc deja la campionat

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora (37 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri cu Rapid.

CFR Cluj a încheiat la egalitate cu Rapid, scor 0-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

La finalul meciului din Giuleşti, Mario Camora s-a arătat mulţumit de jocul clujenilor şi speră la o evoluţie bună şi în duelul cu FCSB, din campionat.

Totodată, căpitanul CFR-ului a amintit de meciul pierdut cu Universitatea Craiova (0-1), unde consideră că echipa sa merita mai mult.

”Ştiam dinainte că va fi un meci foarte greu. Un adevărat derby, asta s-a întâmplat pe teren. Un meci cu mare intensitate, păcat pentru suporteri că nu s-a dat gol, dar a fost un meci frumos.

Pe final ştiam rezultatele din celelalte meciuri, din moment ce „Mister” a băgat 5 fundaşi, ştiam că un egal era suficient. Am venit aici cu obiectivul victoriei, dar pe final echipa a fost compactă, agresivă. Am jucat foarte bine şi rezervele au intrat foarte bine în meci.

Am făcut un meci foarte bun, exact la fel ca cel de la Craiova, dar, din păcate, acolo am pierdut. Trebuia să schimbăm ceva, trebuia să dăm fiecare mai mult. 

Astăzi trebuia să arătăm agresivitate şi asta am făcut. Toată lumea a fost conectată astăzi, sperăm să facem un rezultat bun şi cu FCSB, să ne apropiem de ei”, a declarat Camora, după meci.

Până la finalul anului, CFR Cluj mai are de jucat în campionat cu FCSB (a), Sepsi (d) şi U Cluj (a).

Afla mai multe despre: cfr clujmario camoracupa romanei 

viewscnt
Articole similare