Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Speranţa FCSB-ului care nu poate prinde nici primul 11 al Voluntariului: ”Nu s-a încadrat în ce voiam noi”

Speranţa FCSB-ului care nu poate prinde nici primul 11 al Voluntariului: ”Nu s-a încadrat în ce voiam noi”

FC Voluntari

Comentarii

Robert Ion, fotbalist împrumutat de FCSB la Voluntari, a părăsit formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu după doar trei meciuri jucate.

FC Voluntari a intrat în noul sezon cu speranţe mai mari decât în ultimul an. După ce a ratat retrogradarea graţie barajului, în care a trecut de Dunărea Călăraşi, formaţia ilfoveană a făcut mai multe schimbări, atât la nivel administrativ, cât şi fotbalistic, şi spera la o stagiune mai lipsită de stres.

Însă, rezultatele au dezmăgit, iar clubul se va lupta din nou, cel mai probabil, cu retrogradarea. Tamaş a fost nevoit să se retragă din funcţia de preşedinte, pentru a se concentra exclusiv asupra jocurilor, iar Meleke a fost adus pentru a întări apărarea ilfoveană.

Dacă ivorianul este văzut ca o lovitură pentru Voluntari, un ”rateu” al ilfovenilor a fost Robert Ion. Fotbalistul FCSB-ului a semnat sub formă de împrumut, a jucat trei meciuri în şapte etape şi a fost expediat la Academica Clinceni, acolo unde impresionase în urmă cu puţin timp, după ce nu s-a mulat pe cerinţele echipei, anunţa Liviu Ciobotariu.

Speranţa FCSB-ului care nu poate prinde nici primul 11 al Voluntariului

Nu ne va fi uşor, dar trebuie să fim foarte motivaţi să reuşim să spargem gheaţa, sa luăm puncte din deplasare, a venit momentul să câştigăm un joc în deplasare. Nu e uşor pentru un antrenor când nu are rezultate, indiferent unde antrenezi.

Şi eu am fost în situaţia lui Teja şi nu ştiu dacă e adevărat ce s-a scris în presă. Dacă e adevărat, e o situaţie dificilă pentru orice antrenor care nu are rezultate. Robert Ion nu s-a încadrat în ce ne doream noi, chiar dacă n-a avut foarte multe şanse.

L-am adus pe Meleke, aveam nevoie de fundaş central şi am făcut foarte bine că l-am adus, pentru că în momentul când ai doi fundaşi centrali suspendaţi, e foarte greu să-i înlocuieşti. Personal mi l-am dorit pe Meleke şi sunt convins că va face un sezon bun la noi.

Când e Dinamo - FCSB, nu mai contează locul din clasament, e un derby, un joc al orgoliilor. Sunt convins că suporterii lui Dinamo se vor ridica la aşteptările tuturor. Va fi un joc deschis, în care nu există o favorită”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: fc voluntarirobert ionliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare