You are here:

Sponsorii de la Real Madrid: un obstacol pentru transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Sponsorii de la Real Madrid: un obstacol pentru transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus
Comentarii

Cristiano Ronaldo nu este doar un fotbalist fenomenal, ci şi o maşinărie de făcut bani. Transferul său la Juventus Torino ar putea afecta contractele de publicitate ale clubului blanco. O parte dintre sponsorii echipei se pare că se opun mutării, anunţă El Confidencial.

Sursa citată susţine că Real Madrid ar putea fi prejudiciată de plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, întrucât super-starul lusitan îşi împarte drepturile de imagine cu Real Madrid. Conform actualului contract dintre Cristiano si Real Madrid, valabil până in 2021, jucătorul portughez cedează 40% din drepturile sale de imagine echipei merengue şi ţinând cont de faptul că Ronaldo este unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din lume, Real Madrid ar pierde undeva la 30-35 de milioane anual doar în baza acestui procent de 40%.

Însă aceasta nu pare să fie singura grijă a lui Florentino Perez, care a fost asaltat în ultimele două zile cu telefoane de la principalii sponsori ai echipei. Cristiano Ronaldo este marca cea mai importantă de care se leagă majoritatea acestor sponsori în relaţia cu Real Madrid, astfel că, firesc, El Confidencial confirmă că aceştia au pus diverse întrebări legate de situaţia legendarului numar 7 de pe Bernabeu.

Dacă Fly Emirates şi Adidas nu au o legatură directă totuşi cu Ronaldo, alte nume grele ale industriei precum Audi, Hankook, EA Sports, Hugo Boss sau Coca Cola ar putea cere renegocierea contractelor cu Real Madrid, relatează aceeaşi sursă. Cert este că, un eventual transfer al lui Ronaldo in Italia nu va afecta doar strategia lui Julen Lopetegui pentru sezonul viitor, ci ar putea deveni chiar şi o problemă comercială importantă pentru gruparea de pe Concha Espina, una dintre cele mai stabile financiar în ultimii 9 ani de la sosirea lui Cristiano la Madrid.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare