Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SportCast Orange Sport | Cu ce ocupă în prezent Ionuţ Lupescu: ”Vreau să conduc un club din străinătate!”

SportCast Orange Sport | Cu ce ocupă în prezent Ionuţ Lupescu: ”Vreau să conduc un club din străinătate!”

Special

Comentarii

Ionuţ Lupescu a fost primul invitat la SportCast by Orange Sport alături de gazda Silviu Tudor Samuilă.

Ionuţ Lupescu a vorbit alături de Tudor Samuilă la SportCast. Fostul candidat la preşedinţia FRF, în 2018, a dezvăluit că în acest moment se află în concediu după ce a încetat colaborarea de la Federaţia de fotbal din Arabia Saudită, unde a ocupat postul de director tehnic. 

Lupescu a fost întrebat dacă a avut oferte în această vară şi a recunoscut că au fost mai multe discuţii, dar nu a fost mulţumit de propuneri. Fostul internaţional a dezvăluit că îşi doreşte să conducă un club din afară. 

De asemenea, el a dezvăluit că în prezent se ocupă de consultanţă pe partea de probleme sportive. El susţine că experienţa pe care a acumulat-o în acesti ani l-a făcut să lucreze în acest domeniu. 

”Nu au fost ofertele pe care le-am dorit eu. Vreau să conduc un club din străinătate!”

”Gata, am fost în vacanţă, am încărcat bateriile. Bine, dar ştii cum e. Tu vrei să începi treaba, important e să ai de unde. Au fost discuţii, dar nu a fost ceea ce ce mi-am dorit eu. Nu vreau neaparat să rămân în zona de federaţii. Le-am şi spus colegilor tăi. Mi-aş dori să conduc un club din străinătate. Este destul de greu pentru că se lucrează altfel acolo. 

Fac consultanţă momentan şi asta văd că este foarte bine. Văd că este foarte bine, deoarece ai foarte mult timp să decizi ce faci. Fac consultanţă în lumea fotbalului.

Când a plecat de la UEFA mi-am făcut o firmă de consultanţă pe probleme sportive. Având un domeniu în care lucrez, 17 ani de administraţie în sport, în special în fotbal. Cunoscând ce se întâmplă în Europa, am prins o anumită experienţă. Cine doreşte ca Federaţie să aibă o expertiză tehnică sau adminstrativă. Eu le-am făcut pe ambele. 

Nu am făcut foarte multă publicitate pe partea asta. Ca lumea să ştie că fac şi consultanţă. Pentru mine e o chestie foarte interesantă. Nu am angajaţi, dar am foarte multe cunoştinţe”, a spus Ionuţ Lupescu, în cadrul SportCast.

Afla mai multe despre: sportcast-orange sport-ionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare