Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul pe care l-a "inspectat" FCSB pentru posibilul meci de titlu cu CFR Cluj. Becali: "Am fost acolo"

Stadionul pe care l-a "inspectat" FCSB pentru posibilul meci de titlu cu CFR Cluj. Becali: "Am fost acolo"

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj s-ar putea duel cu titlul pe masă în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Cu o etapă înainte de meciul direct, FCSB încă nu şi-a găsit "casă" pentru derby, după ce a fost nevoită să plece de pe Arena Naţională. Gigi Becali a trimis o delegaţie a FCSB la Buzău, unde s-ar putea juca meciul.

FCSB şi-a trimis oameni la Buzău pentru a face procedurile necesare disputării meciului cu CFR Cluj în Crâng, în cazul în care varianta Ghencea va pica în ultima clipă.

Stadionul pe care l-a "inspectat" FCSB pentru posibilul meci de titlu cu CFR Cluj. Becali: "Am fost acolo"

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB a trimis oameni la Buzău pentru a demara procedurile necesare pentru jucarea meciului FCSB - CFR Cluj pe stadionul din Crâng, în cazul în care echipa sa nu va fi primită pe Ghencea. La unison, conducerea, suporterii şi jucătorii FCSB au spus că îşi doresc ca derby-ul, posibil cu titlul pe masă, să se joace în Ghencea, dar rămâne de văzut dacă echipa va fi primită.

Becali nu a aşteptat să primească răspunsul din Ghencea şi şi-a luat "marjă de eroare". A trimis reprezentanţi ai FCSB la Buzău pentru a face "anumite operaţiuni" necesare disputării partidei în provincie.

"Deja am fost acolo (n.r. - la Buzău) şi am făcut anumite operaţiuni. Gazonul e bun. Ce vrea Domnul să fie, poţi să joci şi pe Ghencea să pierzi sau să joci la Buzău şi să câştigi", a spus Gigi Becali, patronul FCSB, la Pro Arena.

Florin Tănase l-a "periat" pe Vasile Dîncu: "E un om bun. Sper să ne lase în Ghencea"

Imediat după victoria cu U Craiova (1-0, în Bănie), Florin Tănase a declarat că speră ca Vasile Dîncu, ministrul Apărării, să permită echipei sale să joace în Ghencea meciul cu CFR Cluj, pentru că "e un om bun". "Ne dorim în Ghencea cu CFR. Sper ca domnul Dîncu să ne lase să jucăm acolo. De când cu războiul ăsta, mai urmăresc emisiuni şi îl văd pe domnul Dîncu un om bun”, a declarat Tănase, după meci", a declarat Florin Tănase, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: gigi becalistadionbuzaucfr clujfinalaliga 1 

viewscnt
Articole similare