Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Staff de 5 stele propus de Boloni la naţională. FRF s-a opus: ”Mi-au spus că ar fi bine să lucrez cu oameni care cunosc mai bine fotbalul românesc”

Staff de 5 stele propus de Boloni la naţională. FRF s-a opus: ”Mi-au spus că ar fi bine să lucrez cu oameni care cunosc mai bine fotbalul românesc”

Echipa națională

Comentarii

Laszlo Boloni a propus un staff de 5 stele în negocierile cu FRF, însă oficialii forului condus de Răzvan Burleanu au venit cu un răspuns surprinzător.

Ladislau Boloni a fost foarte aproape de a deveni noul selecţioner al naţionalei României, însă negocierile cu FRF au picat.

Printre altele, antrenorul în vârstă de 68 de ani a propus şi un staff cu nume interesante, care cuprinde antrenori cunoscuţi în România.

Staff de 5 stele propus de Boloni la naţională. FRF n-a fost de acord

Negocierile dintre Ladislau Boloni şi oficialii FRF au durat câteva săptămâni şi au avut multe obstacole. Până la urmă, contractul propus de FRF a dus la blocarea definitivă a negocierilor.

Răzvan Burleanu i-a transmis lui Ladislau Boloni că vrea un contract pe 4 ani, dar cu obiectiv intermediar, primele două locuri din grupa Ligii Naţiunilor.

În cazul în care n-ar fi atins acest obiectiv, Ladislau Boloni ar fi putut să fie dat afară fără niciun fel de compensaţii. Clauză pe care Boloni n-a acceptat-o.

Însă cei de la FRF n-au fost de acord nici cu staff-ul pe care Laszlo Boloni l-a propus pentru echipa naţională. Lista cuprindea câteva nume importante.

Ladislau Boloni susţine că i-ar fi vrut secunzi pentru Adrian Ursea - antrenor devenit cunoscut în Ligue 1, dar şi pe Liviu Ciobotariu şi Emil Săndoi.

”În ceea ce priveşte staff-ul, aş fi dorit ca secundul să fie Adrian Ursea. Când era la Nisa, a fost la mine de două-trei ori şi mi-a plăcut stilul său de a vedea lucrurile.

Am crezut că Adrian ar putea veni cu exigenţe occidentale, din Franţa, şi am fi fost pe aceeaşi lungime de undă”, a declarat Boloni într-o conferinţă de presă.

Însă Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă nu s-au declarat impresionaţi de numele propus de Ladislau Boloni. Cei de la FRF i-au transmis că ar fi totuşi mai bine să lucreze cu secunzi care cunosc fotbalul românesc:

”Mi-au spus că ar fi bine să lucrez cu oameni care cunosc mai bine fotbalul românesc.

Am înţeles, şi am optat pentru alţi doi oameni, jucători sau colegi de-ai mei. Mă gândeam la Liviu Ciobotariu, pe care-l apreciez deosebit de mult pentru că mi-a dat o mână de ajutor într-un moment delicat pentru mine, şi la Emil Săndoi. Între cei doi, sau, de ce nu?, amândoi”, a mai spus Boloni.

De asemenea, Ladislau Boloni susţine că s-a gândit inclusiv la Adrian Mutu pentru postul de secund la naţională.

”Sper că nu-l jignesc pe Adrian Mutu, despre care auzeam că ar fi în cărţi pentru post, dar m-am gândit şi la el”, a mai declarat Laszlo Boloni.

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare