Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Stan şi Bran de la Craiova”. Markovic, criticat de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru pentru forma fizică: ”Foarte gras” / ”Se vede că îi place mâncarea” | VIDEO EXCLUSIV

”Stan şi Bran de la Craiova”. Markovic, criticat de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru pentru forma fizică: ”Foarte gras” / ”Se vede că îi place mâncarea” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a XX-a din Superligă.

”Stan şi Bran de la Craiova”. Markovic, criticat de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru pentru forma fizică: ”Foarte gras!” / ”Se vede că îi place mâncarea” | VIDEO EXCLUSIV

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cîmpanu, în minutul 41.

În ultimele sezoane, Jovan Markovic a fost protagonistul unor discuţii referitoare la greutatea sa. Atacantul Universităţii Craiova părea mai mereu supraponderal. 

Markovic, jucătorul Craiovei, a fost criticat, în direct, de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru pentru forma fizică. 

  • Jovan Markovic (21 de ani) a fost unul dintre cei patru jucători excluşi din lotul Universităţii Craiova de Mirel Rădoi (41 de ani). În momentul în care şi-a anunţat decizia, Mirel Rădoi a spus despre Markovic că nu vede la acesta voinţă şi se pare că antrenorul oltenilor făcea referire la problemele cu greutatea ale atacantului.

”Nu îmi place cum arată fizic, deloc. Unii de acolo spun că aşa e constituţia lui, dar eu îl văd durduliu. Nu ştiu de ce.. Nu ştiu ce face, dar eu aşa îl văd. A mai fost discuţia asta şi mulţi i-au luat apărarea. Dar se vede forma lui fizică... drept dovadă că nu are realizări în acest sezon.

Anul trecut a mai făcut ceva, dar în acest sezon are un gol, dacă îl are şi pe ăla. Tu în loc să progresezi...  Un atacant trebuie să işi propună un minim de 15 goluri. Eu îl văd foarte gras, nu ştiu dacă măreşte televizorul.... (n.r. râde) Nu vreau să jignesc, dar nu poţi să faci performanţă aşa, trebuie să găseşti un nutriţionist, o dietă, dacă ştii că ai probleme cu greutatea!”, a declarat Viorel Moldovan, în direct, la Orange Sport. 

”Să mărească televizorul? Te uitai la Stan şi Bran când erai mic? L-ai văzut vreodată pe Stan vreodată gras? (n.r. râde)”, a declarat Panduru. 

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Markovic, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt.

În ultimul meci al etapei se întâlnesc miercuri, Rapid şi Petrolul, de la ora 18.00.

VIDEO cu Markovic:

 

Afla mai multe despre: markovicuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare