Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu a dat cărţile pe faţă şi o contrazice pe Anamaria Prodan! Ce spune de plecarea de la Slavia Praga: "Sunt sigur că o să rămân până la vară"

Stanciu a dat cărţile pe faţă şi o contrazice pe Anamaria Prodan! Ce spune de plecarea de la Slavia Praga: "Sunt sigur că o să rămân până la vară"
Comentarii

Nicuşor Stanciu a discutat despre obiectivele pe care le are pentru 2022 şi despre o posibilă plecare de la Slavia Praga.

Stanciu a dat cu cărţile pe faţă şi o contrazice pe Anamaria Prodan! Ce spune de plecarea de la Slavia Praga: "Sunt sigur că o să rămân până la vară"

De când a ajuns la Slavia Praga, Nicuşor Stanciu a devenit unul dintre cei mai buni stranieri din campionatul ceh.

Românul a fost desemnat în două rânduri cel mai bun jucător străin din campionat, dar şi cel mai bun mijlocaş, iar prestaţiile sale au atras atenţia mai multor echipe de top.

Mijlocaşul român anunţă că mai are contract un an şi jumătate cu formaţia cehă, însă momentan nu are nu nici o propunere concretă pentru a pleca. Contrar a tot ce a dezvăluit Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, prin presă!

"Am câştigat tot ce era de câştigat. Mai am un an şi jumătate de contract. Chiar nu ştiu ce o să se întâmple, ştiu doar că cei de aici mă apreciază, antrenorul mă place. Nu ştiu ce se va întâmpla dacă voi primi vreo ofertă.

La fel s-a întâmplat şi în vară când am avut o ofertă de a pleca, dar antrenorul a decis să nu mă lase să plec. Nu depinde de mine, eu mă simt foarte bine aici. Dacă o să rămân, şi sunt sigur că o să rămân până la vară, voi face totul să câştigăm un nou campionat", a declarat Nicolae Stanciu, conform Antena Sport.

  • 7 milioane de euro e cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Trecut pe la Unirea Alba Iulia şi FC Vaslui, Stanciu a plecat de la FCSB în vara lui 2016, transferându-se la Anderlecht. A urmat Sparta Praga (ianuarie 2018-ianuarie 2019) şi Al Ahli (ianuarie – iunie 2019).

  • 11 goluri a marcat Stanciu pentru Slavia Praga!

Afla mai multe despre: stanciuslavia pragaanamaria profan 

viewscnt
Articole similare