Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu a dezvăluit cum a reuşit să se adapteze aşa repede în China! ”În lot sunt mulţi jucători cu experienţă!”

Stanciu a dezvăluit cum a reuşit să se adapteze aşa repede în China! ”În lot sunt mulţi jucători cu experienţă!”

Stranieri

Comentarii

Stanciu a dezvăluit cum a reuşit să se adapteze în China.

Stanciu s-a transferat în China şi nu a mai intrat în planurile echipei naţionale pentru acţiunea din Nations League, unde România a suferit. Totuşi, fotbalistul român nu a avut nevoie de o perioadă de acomodare în China. 

Fotbalistul nostru a dezvăluit cum a reuşit să se adapteze într-un timp atât de scurt în China. Fostul jucător de la FCSB pare că joacă de mult timp în campionatul asiatic, iar în ultimele etape a reuşit mereu să marcheze sau să ofere o pasă decisivă. 

”În lot sunt mulţi jucători cu experienţă!”

”(n.r. cum se simte în China) Mă simt destul de bine. Mă bucur foarte mult că am reuşit să mă integrez foarte-foarte repede în echipă. Chiar dacă suntem pentru prima oară în Super Liga din China, în lot sunt mulţi jucători cu experienţă.

Iar asta m-a ajutat şi pe mine mult la nivel de integrare. Să ştii că nu mă schimbă cu nimic ce a scris presa de aici pentru că eu sunt construit să mă pun în slujba echipei. Mereu o să fac asta.

(n.r. cum i se pare fotbalul din China în comparaţie cu cel din Europa) Se investeşte destul de mult din punct de vedere financiar, în general. Uite, la Wuhan Three Towns, spre exemplu, am fost bucuros să descopăr jucători chinezi extraordinari de buni.

Nu mai spun de cei tineri, care sunt foarte talentaţi! Şi asta dincolo de numărul de jucători străini permis de regulile campionatului. Unde fiecare echipă încearcă prin investiţii să aducă o diferenţă de valoare”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit Playsport.

Cu ultimele reuşite, Nicolae Stanciu a ajuns la trei goluri şi două pase decisive reuşite în patru meciuri pentru Wuhan Three Towns. 

Afla mai multe despre: stanciu-china-wuhan 

viewscnt
Articole similare