Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu pleacă de la Anderlecht! Anunţul oficial a fost făcut în Belgia: "Totul se va întâmpla în ianuarie!"

Stanciu pleacă de la Anderlecht! Anunţul oficial a fost făcut în Belgia: "Totul se va întâmpla în ianuarie!"
Comentarii

Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, dar şi al celui din Belgia, Nicuşor Stancu, nu mai prinde lotul la Anderlecht, iar şansele ca acesta să mai continue şi din iarnă la campioana Belgiei sunt din ce în ce mai mici.

Presa din Belgia, a dedicat astăzi un articol despre situaţia complicată prin care trece mijlocaşul român. Jurnaliştii de la v-bal.nl au luat legătura inclusiv cu agentul fotbalistului, Anamaria Prodan, care a discutat deschis despre problemele prin care trece Stanciu la Anderlecht. Impresarul fotbalistului a dezăluit în premieră că în această iarnă, Nicuşor poate pleca de la echipa care a plătit pentru serviciile lui 9,8 milioane de euro!

"Când Anderlecht a vrut să-l transfere, Stanciu avea deja ofertă de la Fenerbahce. Jucătorul câştiga de două ori mai multi bani, iar Steaua primea o sumă mai mare de transfer. Dar Stanciu mi-a zis că banii nu sunt importanţi, cariera da. Aşa că a mers la Anderlecht. Şi priviţi ce se întâmplă acum!  Vreau să discut cu Herman Van Holsbeeck, iar dacă Anderlecht nu se bazeaza pe Stanciu, atunci o să îi găsesc o solutie in ianuarie. Aştept sinceritate din partea clubului. Vara trecuta a fost mult interes, dar managementul clubului a înteles de la antrenor ca va fi jucător de bază", a declarat Anamaria Prodan în presa din Belgia.

 

 

Afla mai multe despre: nicusor stanciuanamaria prodanplecarescandalproblemebelgiaanderlecht 

viewscnt
Articole similare