Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu priveşte cu încredere următorul test al României: ”Rămânem neînvinşi. Ne gândim să luăm cele trei puncte cu Andorra”

Stanciu priveşte cu încredere următorul test al României: ”Rămânem neînvinşi. Ne gândim să luăm cele trei puncte cu Andorra”

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu (30 de ani), a tras concluziile după remiza cu Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Stanciu, după Belarus - România 0-0: ”Rămânem neînvinşi”

La finalul meciului, Nicolae Stanciu a afirmat că îşi asumă ceea ce el consideră un eşec, precizând că dacă ar fi marcat altul ar fi fost cursul jocului.

Acesta a atras atenţia că naţionala României este acum obligată să câştige meciul cu Andorra, de pe teren propriu.

“Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului.

De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică. Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele trei puncte azi.

Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo.

Şi dacă câştigam, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm”, a declarat Stanciu, potrivit As.

“E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou.

Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum, trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra”, a adăugat el.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalanicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare