Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu şi Hagi, coechipieri din următorul sezon? „Rangers are nevoie de aşa ceva”. Ce scrie presa din străinătate

Stanciu şi Hagi, coechipieri din următorul sezon? „Rangers are nevoie de aşa ceva”. Ce scrie presa din străinătate
Comentarii

Nicolae Stanciu, jucătorul formaţiei Slavia Praga, i-a dat pe spate pe şefii lui Rangers în dubla din optimile Europa League.

Stanciu trece printr-o perioadă extrem de bună, mijlocaşul a marcat 7 goluri în ultimele 5 meciuri jucate în tricoul formaţiei Slavia Praga. Jurnaliştii din Marea Britanie au scris despre posibilitatea ca Stanciu şi Hagi Jr. să devină coechipieri din următorzul sezon. Conform TBR Footbal, antrenorul Slaviei, Gerrard ar avea nevoie mare de mijlocaşul român şi ar fi pus deja ochii pe el.

„Nicolae Stanciu a atras cu siguranta toate privirile, in special cu executia de la lovitura libera. Rangers a suferit dintotdeauna in a avea un decar veritabil. Arfield a devenit mai mult un mijlocas muncitor, Aribo este un 'optar' si nu inscrie suficient pentru a fi un numar 10, in timp ce Ryan Kent si Ianis Hagi dau un randament mai bun in banda. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipa. Stanciu se afla intr-o forma excelenta in acest sezon si a contribuit la 18 goluri in doar 32 de meciuri. El a inscris 12 goluri si a creat alte 6. Gerrard are un istoric in a aduce jucatori pe care Rangers i-a intalnit in Europa, iar Borna Barisic este un exemplu. Stanciu ar fi un nou caz fericit", au notat jurnalistii britanici. 

Stanciu a fost convocat şi la naţionala României pentru meciurile preliminare de la Campionatul Mondial din 2022. În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) şi Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022. România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

  • 11 goluri şi şase pase decisive are Stanciu în tricoul echipei Slavia Praga, în acest sezon

Sparta Praga este pe locul 2 cu 47 de puncte. Liderul clasamentului este Slavia Praga, cu 61 de puncte.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuechipa nationalaianis hagi 

viewscnt
Articole similare