Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu transmite un mesaj clar după remiza cu Muntenegru: "Este foarte important să câştigăm în Serbia"

Stanciu transmite un mesaj clar după remiza cu Muntenegru: "Este foarte important să câştigăm în Serbia"
Comentarii

Nicolae Stanciu a oferit primele declaraţii după remiza cu Muntenegru. Jucătorul lui Sparta Praga a vorbit despre poziţia pe care a avut-o în primul meci din Liga Naţiunilor şi a spus de ce este posibil să avem un meci mai uşor în Serbia.

După ce România a scos doar un egal, 0-0, cu Muntenegru în primul meci din Liga Naţiunilor, Nicolae Stanciu s-a plâns de răutatea exacerbată a adversarilor. "A fost un meci greu, un meci de luptă, pentru că ei sunt o echipă masivă şi joacă foarte, foarte dur. Din păcate, n-am reuşit să luăm cele trei puncte", a declarat Stanciu la Pro X. 

"Chiar am vorbit la pauză şi în timpul meciului, pentru că ei se apărau foarte bine, chiar am zis să încercăm şuturile de la distanţă, astăzi n-am reuşit. Chiar şi Budi a încercat să-l surprindă pe portar de la mijlocul terenului", a continuat jucătorul de la Sparta Praga, vorbind despre strategia transmisă de Cosmin Contra la pauză. 

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a spus că este important să câştigăm meciul din Serbia, de luni, 10 septembrie, şi a oferit un motiv pentru care avem o şansă mai mare de reuşită faţă de meciul cu Muntenegru. "Cred eu că este foarte important să câştigăm în Serbia. Se poate. Unele meciuri din deplasare sunt mai uşoare decât acasă, având în vedere că lumea are aşteptări. Ei vor veni să ne atace şi e mai uşor să joci pe contraatac".

Stanciu a dat de înţeles că nu l-a deranjat faptul că selecţionerul Contra l-a jucat mai retras, alături de fostul său coleg de la FCSB, Mihai Pintilii. "Am mai jucat la naţională alături de Pintilii, e bine să joci lângă el".

Afla mai multe despre: nicolae stanciuechipa nationalaliga natiunilorromania muntenegruromania serbia 

viewscnt
Articole similare