Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu vrea să discute cu Rădoi, după ce selecţionerul a anunţat că pleacă de la echipă! ”Pentru mine a fost un şoc!”

Stanciu vrea să discute cu Rădoi, după ce selecţionerul a anunţat că pleacă de la echipă! ”Pentru mine a fost un şoc!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională din luna noiembrie, după ce îi expiră contractul.

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu FRF. Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul. 

Fotbaliştii naţionalei au aflat vestea de la televizor şi speră să îl convingă pe Rădoi să rămână. Nicolae Stanciu îşi doreşte să discute mai multe cu selecţionerul României. De asemenea, el a dezvăluit că s-a gândit la retragere, după ce a fost criticat pe vremea când Cosmin Contra era selecţioner. 

”Pentru mine a fost un şoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri: sper ca dânsul să nu renunţe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie, suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuţiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toţi ne dorim asta. Şi al doilea lucru: nu o să renunţ. Nu o să renunţ la naţională, nici nu o să renunţ să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi. 

Eu jucam atunci în fotbalul arab şi multe voci îl criticau pe el pentru că nu aş merita să fiu convocat din acel campionat. Pe de altă parte, mă criticau pe mine pentru ce arătam. Îmi părea extrem de rău că primeşte domnul Contra acest val negativ. Îmi părea rău că se mută tot valul asupra echipei naţionale, că era toată discuţia pornită de la mine. Erau atacuri din toate părţile. Dacă aş mai fi rămas în fotbalul de acolo, la nivel de club, poate ar fi fost posibil să renunţ…”, a spus Nicolae Stanciu, playsport.ro.

Echipa cu care ar putea să semneze Mirel Rdoi după plecarea de la naţională! Dumitru Dragomir: ”Se duce în Golf. Banii sunt magnetici!”

”Când cineva îşi respectă contractul în ţara asta este dubios. Ce avem cu el dacă i se termină contractul? Dacă se termină contractul, se termină. Dacă vrea să rămână şi la baraj, să rămână. Şi eu aş fi făcut contractul la fel, până la baraj. Puneam un antrenor cu experienţă acolo. Rădoi e un antrenor serios. A schimbat tactica cu Germania şi cu armenii a jucat foarte bine.

De ce să vorbim urât de Rădoi? Şi eu aş fi procedat la fel. Are carte de vizită. Se duce în Golf. Banii sunt magnetici. Cred că Stoichiţă e atât de diplomat încât îl face să se ducă şi la baraj, măcar două meciuri. Cine vine pentru două jocuri?”, a declarat Dumitru Dragomir, la Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: rădoi-românia-stanciu 

viewscnt
Articole similare