Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Standard i-a fixat preţul final lui Răzvan Marin. 20% din sumă îi va reveni lui Gică Hagi!

Standard i-a fixat preţul final lui Răzvan Marin. 20% din sumă îi va reveni lui Gică Hagi!

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin este într-o formă excelentă la Standard Liege. Mijlocaşul central al belgienilor a devenit unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti români ai momentului. Astfel, Standard Liege ar fi refuzat o ofertă de şapte milioane de euro pentru mijlocaşul român, venită de la AS Roma.

Patronul celor de la Standard, Bruno Venanzi, a anunţat că vrea 10 milioane, anunţă site-ul standard-rouche.be, publicaţie dedicată fanilor lui Standard. Sursa citată mai anunţă că suma a fost stabilită şi pentru că Juventus este cu ochii pe Răzvan Marin, iar liderul din Serie A şi-ar permite să ofere această sumă. Inter Milano şi AS Roma îl monitorizează intens şi ele pe fotbalistul român.

Vestea este excelentă pentru Gică Hagi. Viitorul va încasa 20% din următorul transfer al lui Marin. Astfel, dacă s-ar confirma suma vehiculată de presa belgiană, Viitorul ar primi încă două milioane de la belgieni. Răzvan Marin s-a transferat la Standard Liege în iarna anului trecut, după ce belgienii au plătit 1,8 milioane de euro pentru a-l achiziţiona de la Viitorul. Internaţionalul român a reuşit să câştige în acest sezon Cupa Belgiei, primul trofeu alături de formaţia antrenată de Ricardo Sa Pinto. În total,  fotbalistul a adunat 6 goluri şi 11 pase decisive la Liege.

Afla mai multe despre: razvan marinstandardpret 

viewscnt
Articole similare