Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start joc pentru Serena. Revine săptămâna aceasta pe teren, în Fed Cup

Start joc pentru Serena.  Revine săptămâna aceasta pe teren, în Fed Cup

Tenis

Comentarii

Jucătoarea americană de tenis Serena Wiliams (36 ani) va reveni pe teren la finele acestei săptămâni, cu ocazia întâlnirii dintre echipele Statelor Unite şi Olandei din Fed Cup, care va avea loc la Asherville, prima competiţie oficială pe care fostul lider al clasamentului WTA o va disputa după mai bine de un an, de la câştigarea Openului Australiei 2017.

Serena se întoarce în competiţie după ce a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă născută prin cezariană, şi după ce a dezvăluit că după naştere a avut mai multe cheaguri de sânge la plămâni, care au obligat-o să rămână la pat timp de şase săptămâni.

După ce a câştigat cel de-al 23-lea său titlu de Mare Şlem la Melbourne, Serena a mai avut o singură apariţie, la finele anului trecut, într-un meci demonstrativ disputat la Abu Dhabi pe 30 decembrie, pe care l-a pierdut însă în faţa campioanei de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko.

După confruntarea din Fed Cup, Serena intenţionează să dispute un alt demonstrativ, pe arena Madison Square Garden din New York, pe 5 martie, după care urmează să participe la turneul de la Indian Wells, programat între 8 şi 18 martie.

Sora sa mai mare, Venus Williams, îi va fi colegă, alături de CoCo Vandeweghe, în echipa de Fed Cup, competiţie în care Serena nu a pierdut niciunul dintre cele 13 meciuri de simplu pe care le-a disputat până acum.

Ea a suferit un singur eşec, la dublu, alături de Alison Riske, în meciul decisiv cu Italia, din playoff-ul Grupei Mondiale, ediţia 2015, anul în care Serena Williams a participat ultima oară la Fed Cup.

Căpitanul echipei SUA, Kathy Rinaldi, a declarat că cea mai titrată jucătoare americană este "pregătită" să revină competiţie, după ce a devenit mamă

"Este o întoarcere rapidă, după ce a născut primul ei copil. Este foarte profesionistă şi are foarte multă mândrie să joace pentru ţara sa", a mai spus Rinaldi în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc miercuri la Asherville.

Anul trecut, Statele Unite au cucerit pentru a 18-a oară trofeul Fed Cup, învingând în finală echipa Belarus, acesta fiind însă primul succes pentru americance după o pauză de 17 ani.
 

Afla mai multe despre: serena williamsfed cupsaptamana aceastaolandasuatenisrevenirecopilcezariana 

viewscnt
Articole similare