Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul care a refuzat-o pe Real Madrid pentru Barcelona. Vezi cine este fotbalistul care nu vrea să joace sub comanda lui Zinedine Zidane

Starul care a refuzat-o pe Real Madrid pentru Barcelona. Vezi cine este fotbalistul care nu vrea să joace sub comanda lui Zinedine Zidane

FC Barcelona

Comentarii

Erling Haaland refuză să joace pentru Real Madrid şi poate ajunge la Barcelona.

Haaland poate ajunge la Barcelona după ce a refuzat Real Madrid

Potrivit celor de la AS, consilierul lui Rousaud, Josep Minguella, spune că Emili ar avea deja un acord cu Mino Raiola pentru transferul lui Haaland la Barcelona, mai ales că norvegianul a spus deja că nu vrea la Real Madrid, motivul fiind acela că Zidane se va baza în continuare pe serviciile lui Benzema.

"Cunoaştem toate condiţiile şi dacă câştigăm, a doua zi îl voi suna pe Mino Raiola şi vom accepta aceste condiţii. L-am sfătuit deja despre asta.", a spus Josep Minguella.

"Avem un proiect sportiv de talie mondială care nu se afişează chiar acum, dar Emili Rousaud are un plan care va întoarce această situaţie nefericită [la Barcelona].", mai spus Minguella.

Josep Minguella a mai delcarat şi faptul că fostul vice preşedinte al clubului catalan, Rousaud, ar vrea să îl aducă şi pe Mbappe la Barcelona, imediat ce acesta va fi disponibil.

"Este un pic mai complicat, deoarece contractul său [al lui Mbappe] se încheie anul viitor. Suntem pe primul loc şi s-au făcut deja mişcări. Suntem acolo.", a mai declarat Minguella.

Atacantul lui Dortmund este pe lista graznilor din Europa, fiind unul dintre cei mai talentaţi şi în formă fotbalişti în acest moment. Norvegianul mai are 3 ani şi jumătate de contract cu echipa germană, însă poate pleca mai devreme de la Borussia Dortmund.

Haaland (20 de ani) a marcat 33 de goluri în 32 de partide, în toate competiţiile pentru Dortmund şi este evaluat la 100 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: barcelona haaland rousaud dortmund real madrid zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare