Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul de la Bayern Munchen care a căzut în depresie în timpul izolării din pandemie: ”Nu aveam poftă de mâncare şi încercam să-mi ocup timpul cu ceva!”

Starul de la Bayern Munchen care a căzut în depresie în timpul izolării din pandemie: ”Nu aveam poftă de mâncare şi încercam să-mi ocup timpul cu ceva!”
Comentarii

Fotbalistul francez Benjamin Pavard, de la Bayern Munchen, a recunoscut duminică, într-un interviu oferit cotidianului Le Parisien, că a suferit de depresie în timpul izolării impuse de pandemia Covid-19.

Starul lui Bayern Munchen a recunoscut că a fost afectat de perioada când toţi a trebuit să ne izolăm. Pavard recunoaşte că a încercat să îşi ocupe timpul cu ceva, dar simţea nevoia de a interacţiona cu oameni. 

”Nu aveam poftă de mâncare şi încercam să-mi ocup timpul cu ceva!”

”Nu îmi place cuvântul depresiv, dar aşa am fost!”, a recunoscut Pavard în interviul din Le Parisien. ”Mă trezeam, nu aveam poftă de mâncare şi încercam să-mi ocup timpul cu ceva. Găteam, .încercam să mă uit la seriale, însă nu era în regulă. 

Mi se părea că totul nu mai funcţionează cum trebuie. La început îţi spui că nu e nici o problemă şi că o să treacă repede, dar când vezi că persistă trebuie să reacţionezi. Am acasă o sală de forţă, dar simţeam nevoia de contact cu alte persoane. Am devenit depresiv, apoi am încercat să maschez asta în faţa oamenilor. Foarte puţină lumea ştie prin ce am trecut”, a mai declarat Benjamin Pavard pentru Le Parisien.

Fotbalistul francez a reuşit să îşi revină şi s-a reîntors în echipa naţională, alături de care va juca împotriva Danemarcei duminică seara. Fundaşul în vârstă de 25 de ani a fost cumpărat de Bayern pentru 35 de milioane de euro. Pavard a câştigat titlul mondial alături de Franţa 2018. 

Afla mai multe despre: bayern-pavard-franţa 

viewscnt
Articole similare