Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui AC Milan, dorinţa Barcelonei! Laporta a discutat cu agentul: "E un mare fan"

Starul lui AC Milan, dorinţa Barcelonei! Laporta a discutat cu agentul: "E un mare fan"

FC Barcelona

Comentarii

Conducerea Barcelonei a avut, miercuri seara, o întâlnire cu agentul portughez Jorge Mendes, în care s-au discutat mai multe posibilităţi de transfer, printre care şi starul lui AC Milan - Rafael Leao. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei "e un mare fan" al lui Rafael Leao.

Barcelona caută să se întărească pentru sezonul viitor, iar Joan Laporta, preşedintele de pe Camp Nou, a pus ochii pe Rafael Leao, unul dintre starurile care au ajutat-o pe AC Milan să câştige un nou titlu în Serie A după 11 ani de aşteptare.

Starul lui AC Milan, dorinţa Barcelonei! Laporta a discutat cu agentul: "E un mare fan"

Miercuri seara, super agentul Jorge Mendes a ateriat la Barcelona şi s-a întâlnit cu şefii clubului catalan la un restaurant. Presa din Catalonia a aflat subiectele de discuţie, printre care şi cel al posibilităţii transferului lui Rafael Leao.

Potrivit jurnalistei Helena Condis de la Cope, Joan Laporta a discutat cu Jorge Mendes despre Rafael Leao, dar transferul este perceput drept complicat. Barcelona are probleme cu banii, iar AC Milan vrea ca Leao să semneze un nou contract, mai ales după titlu şi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Rafael Leao este considerat un jucător esenţial la AC Milan. În sezonul trecut, Leao a marcat 14 goluri şi a livrat 12 pase de gol în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile cu "Diavolul milanez".

Barcelona s-a înţeles deja cu un fotbalist de la AC Milan, pe care-l ia gratis, Franck Kessie (25 de ani).

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Rafael Leao în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rafael leaoac milanbarcelonalaportamendes 

viewscnt
Articole similare