Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui PSG a dezvăluit de ce nu se lasă afectat de presiunea fanilor! ”În zilele noastre, reţelele sociale sunt un lucru foarte periculos!”

Starul lui PSG a dezvăluit de ce nu se lasă afectat de presiunea fanilor! ”În zilele noastre, reţelele sociale sunt un lucru foarte periculos!”

PSG

Comentarii

Brazilianul Neymar a fost huiduit de către fanii lui PSg în mai multe rânduri de-a lungul sezonului care este aproape să se termine.

Neymar a fost huiduit chiar şi pe teren propriu, dar le-a transmis fanilor că este gata să mai rămână la echipă încă 3 ani. El a mărturisit recent că nu se lasă afectat de huiduieli, iar în acele momente să gândeşte la familia lui, lucru care îi dă putere. 

Totuşi, starul Braziliei recunoaşte că reacţiile fanilor pe reţelele sociale îl pot afecta. 

 ”În zilele noastre, reţelele sociale sunt un lucru foarte periculos!”

”Desigur că nimeni nu vrea să fie huiduit, cu atât mai mult când joacă pe teren propriu. E trist, dar a trebuit să-mi găsesc puterea undeva. Îmi amintesc de toţi oamenii care m-au ajutat să ajung unde sunt acum şi încerc să joc pentru ei.

Sunt meciuri în care poţi juca pentru fani, când totul e în regulă. Apoi sunt cele în care eşti huiduit, iar atunci mă gândesc la familia mea. Cât despre reţelele sociale, mai mult mă afectează decât mă ajută.

Pentru că, dacă joci bine şi citeşti ce se scrie acolo, sunt doar vorbe de bine şi zâmbete. Dar dacă nu joci bine, nu te ajută deloc din punct de vedere mental.

Dacă nu e nimeni care să te ajute să treci prin astfel de momente, este destul de dificil. În zilele noastre, reţelele sociale sunt un lucru foarte periculos”, a spus jucătorul lui PSG, conform Mirror. 

Paris Saint-Germain este campioană în Franţa, dar s-a încoronat fără glorie. Cu tripleta Messi, Mbappe şi Neymar pe teren tot meciul, PSG a obţinut doar o remiză pe teren propriu, scor 1-1, cu Lens, în etapa a XXXIV-a a Ligue 1. 

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 57, apoi Messi a deschis scorul, în minutul 68, dar Jean Corentin a egalat, în minutul 88, şi a stricat petrecerea campionilor. Acesta este titlul cu numărul 10 din palmaresul parizienilor, record egalat. Saint-Etienne a fost prima echipă cu zece campionate câştigate în Hexagon. 

Afla mai multe despre: psg-franţa-neymar 

viewscnt
Articole similare